- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ενημερωτική δράση για την οδική ασφάλεια στο Δήμο Καρδίτσας

Ενημερωτική δράση για θέματα οδικής ασφάλειας πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα από Δήμο Καρδίτσας, ο οποίος συνέβαλε στην υλοποίηση  σχετικής πρωτοβουλίας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”που υποστηρίζει η ΚΕΔΕ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας με ευθύνη του Δήμου αναρτήθηκαν αφίσες και  διανεμήθηκαν φυλλάδια στους οδηγούς με συμβουλές για ασφαλείς μετακινήσεις με κεντρικό μήνυμα: “ Αυτό το καλοκαίρι Ταξιδέψτε στην Ελλάδα και χαρείτε τις διακοπές σας! Πάντα, όμως, με ασφάλεια στο δρόμο!”

Ειδικότερα οι συμβουλές του Ι.Ο.Α.Σ. προς τους οδηγούς είναι:

Οδηγούμε υπεύθυνα και συμπεριφερόμαστε με ευγένεια στο δρόμο! Απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και φροντίζουμε να επιστρέφουμε με ασφάλεια σπίτι μας.

            Παράλληλα στους οδηγούς διανεμήθηκαν και φυλλάδια της καμπάνιας που πραγματοποιεί ο Δήμος Καρδίτσας σε  συνεργασία με το Σύλλογο Βενζινοπωλών Καρδίτσας για τον έλεγχο της πίεσης των ελαστικών.

            Η ενημερωτική εκστρατεία για την οδική ασφάλεια θα κορυφωθεί κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από 16-22 Σεπτεμβρίου, στην οποία θα συμμετάσχει ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία και με άλλους τοπικούς φορείς.