- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εντυπωσιακές εκδηλώσεις από το Πολυφωνικό Ωδείο

Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο από το Πολυφωνικό Ωδείο.  Με πολλές και επιτυχημένες εκδηλώσεις (  -4- τέσσερις   προγραμματισμένες) αλλά και με τις Απολυτήριες – Πτυχιακές & Διπλωματικές Εξετάσεις.

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή στην Αίθουσα Τέχνης ‘Οιωνός’ εμφανίστηκαν οι σπουδαστές της Σχολής Πληκτών – Τμήμα Πιάνου των κ.κ. Κορίνας Νεστορίδου, Ελένης Γιαννοπούλου, Κατερίνας Ζάχου και Μαρίνας Κρανιά. Η κατάμεστη αίθουσα γέμισε από ωραίες μελωδίες των μικρών παιδιών που ενθουσίασαν με την τεχνική τους κατάρτιση αλλά και την πρόοδο που πραγματοποίησαν τη φετινή χρονιά επιβεβαιώνοντας τη γενική άποψη για το πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχεται από το εν λόγω Ωδείο.  Η εκδήλωση έκλεισε εξίσου εντυπωσιακά όπως «κύλισε» : με δύο κομμάτια για 4 χέρια ερμηνευμένα από τις καθηγήτριες του Ωδείου !!!  Και ακολουθούν οι επόμενες εκδηλώσεις ….

Όσον αφορά τις Απολυτήριες – Πτυχιακές Εξετάσεις, συνεχίστηκε η παράδοση των τελευταίων ετών  που θέλει το Πολυφωνικό Ωδείο να παραδίνει στην κοινωνία ικανούς και ταλαντούχους νέους Πτυχιούχους μουσικούς οι οποίοι θα μπορέσουν (με εφόδια τις γνώσεις που αποκόμισαν) να σταθούν επάξια στο χώρο της Μουσικής Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα έπειτα από την γραπτή και προφορική δοκιμασία  ενώπιον  Εξεταστικής Επιτροπής οριζομένης από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού που αποτελούνταν από γνωστούς – διακεκριμένους μουσικούς καθώς και από εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας κρίθηκαν  ικανοί για Πτυχίο οι κάτωθι σπουδαστές:

Σχολή Ανωτέρων Θεωρητικών – Τμήμα Ειδικού Αρμονίας

  1. Γαλάνης Κωνσταντίνος
  2. Γκόλλα Ζωή
  3. Κουτσιούμπα Βασιλική
  4. Μπανάσιος Ιωάννης
  5. Μπόμπολη Ελπινίκη
  6. Μπουραζάς Στέφανος
  7. Ξόλιας Δημήτριος
  8. Παπακώστα Χρυσή
  9. Παππάς Παναγιώτης
  10. Πολύζου Ευαγγελία – Βασιλίνα
  11. Χαρκοπλιά Μυρσίνη

Σχολή Ανωτέρων Θεωρητικών – Τμήμα Αντίστιξης

  1. Ριζάς – Πιντζόπουλος Πάρις

Σχολή  Βυζαντινής Μουσικής

  1. Κολοβός Βασίλειος

Σχολή Πληκτών  – Τμήμα Πιάνου

  1. Κρανιά Βασιλεία

Βεβαιώσεις  Αποφοίτησης

Σχολή Λαϊκής – Ρεμπέτικης Μουσικής – Τμήμα Μπουζουκιού

  1. Ναούμ Δημήτριος

Σχολή Σύγχρονης Μουσικής – Τμήμα Αρμονίου

  1. Γκόλλα Ζωή