- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εντυπωσιακή η 1η ορκωμοσία των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού

Εντυπωσιακή και επιβλητική η 1η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» (ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ), του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. (Σ.Τ.Ξ.Ε.) της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Νέου Κτιρίου του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. στην Καρδίτσα.

Οι δεκατέσσερεις (14) πρώτοι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, οι πέντε (5) από τους παρισταμένους διδάσκοντες και ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας με τηβέννους συμμετείχαν στην εκδήλωση, προσδίδοντας ιδιαίτερο κύρος στο Τμήμα Σ.Τ.Ξ.Ε.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου και ακολούθησαν οι χαιρετισμού των: Προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτη Γούλα, Προέδρου του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. (Σ.Τ.Ξ.Ε.) κ. Αντώνη Καραγεώργου. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Δ/ντής του εν λόγω Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Καθηγητής Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Ακολούθησε η καθομολόγηση των 14 αποφοίτων του Μ.Π.Σ. που ήταν οι:Δεληγιάννη Βασιλική, Ράμμου Αικατερίνη, Καραγιάννης Νικόλαος, Φερφυρή Σωτηρία, Παππάς Μιλτιάδης, Πετεινάρας Ιωάννης, Τσουτσουλίγκας Νικόλαος, ΑργύρηςΒασίλειος, Νικολακάκος Μιλτιάδης, Ντενησιώτης Ιωάννης, ΠετεινάραΕυαγγελία, Μουσιλόπουλος Κων/νος, Ονουφρίου Ανδρέας και Πλατογιάννη Ευανθία.