- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εντυπωσιασμένα τα μέλη του ΚΑΠΗ Μουζακίου από την εκδρομή τους

Εντυπωσιασμένα γύρισαν χθες τα μέλη του ΚΑΠΗ  Μουζακίουα πό την τετραήμερη εκδρομή που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗστη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε από 18/6 έως 21/6 και η διαμονή έγινε στο συγκρότημα Shithon, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα.

Οι εκδρομείς είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μπάνια τους και να χαλαρώσουνσε μια όμορφη και οργανωμένη παραλία. Οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος κατέβαλαν  τα μέγισταώστε να διασκεδάσουν με τις μουσικές βραδιές που διοργάνωσαν,αλλά και με τα ευφάνταστα δρώμεναπου σκηνοθέτησαν,με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους θαμώνες.  Έτσι λοιπόν, σόου, χορός και διασκέδαση ήταν τα χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν αυτό το τετραήμερο.

Επίσης οι εκδρομείς επισκέφθηκαντο ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου , την Ιερά Μονή Αγ. Αρσενίου στην Ορμύλια , καθώς και τη μονή του Αγίου Παϊσίου,στη Σουρωτή.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα. Φανή Τσιρογιάννη, η οποία συμμετείχε στην εκδρομή, δήλωσε:«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ιδιοκτήτες του Shithonκαι ιδιαίτερα το συνεργάτη τους κ.Τυράκη Δημήτριο, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό,ώστε όλοι μας να νιώσουμε πολύ όμορφα και οι ηλικιωμένοι να περάσουν αξέχαστες στιγμές, γεμάτες ποιότητα και πραγματικό ενδιαφέρον. Με τη συμπεριφορά τους, νοιώσαμε ότι ήμασταν φιλοξενούμενοι και όχι απλώς θαμώνες.

Να επισημάνω ότι σαν ΔΗΚΕΔΗΜ θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με οποιονδήποτε τρόπο,είτε με εκδρομές, είτε με ενημερωτικές εκδηλώσειςμε θέματα που τους αφορούν, είτε προσφέροντας ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες»