- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εξειδικευμένες υπηρεσίες από το Κέντρο Αποκατάστασης ΙΑΣΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε.

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Ημερήσιας Νοσηλείας ΄΄ΙΑΣΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε.΄΄, «γεννήθηκε» με σκοπό τη σωματική αλλά και ψυχική αποκατάσταση ανθρώπων που μετά από ατυχήματα ή νοσήματα έχουν ανάγκη υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών. Το εξειδικευμένο προσωπικό, θα σας υποδεχτεί και θα σας βοηθήσει με θεραπευτικό αλλά και με συμβουλευτικό χαρακτήρα, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τη βελτίωση της κλινικής εικόνας, την λειτουργική επανένταξη στις καθημερινές δραστηριότητες και την βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Κύριες υπηρεσίες που παρέχονται στο Κέντρο:

Φυσικοθεραπεία: Έχει στόχο την ανάπτυξη, διατήρηση και αποκατάσταση της κίνησης και της λειτουργικότητας προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής όσων τη χρειάζονται.

Υδροθεραπεία: Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων όπως νευρολογικών, ορθοπεδικών, μυοσκελετικών και άλλων καθώς το υδάτινο περιβάλλον προσφέρει ανακούφιση από το πόνο και τους σπασμούς, προάγει το αίσθημα της χαλάρωσης και της ευεξίας, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει το έργο της αναπνοής.

Κοινωνική Υπηρεσία: Συμβουλευτική υποστήριξη των ασθενών και των φροντιστών τους για την καλύτερη διαχείριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Λογοθεραπεία: Ασχολείται με την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των δυσκολιών του λόγου, της επικοινωνίας, της φωνής και της κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες.

Ψυχολογική Υποστήριξη στους ασθενείς, στους φροντιστές τους και το οικογενειακό τους περιβάλλον: Ατομική ψυχοθεραπεία- Οικογενειακή ψυχοθεραπεία – Διάγνωση και αξιολόγηση συναισθηματικών διαταραχών

Εργοθεραπεία: Προωθεί την υγεία και βοηθά τους ανθρώπους να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές δραστηριότητές τους, ανεξάρτητα από την πάθηση που πιθανό να αντιμετωπίζουν.

Το ΄΄ΙΑΣΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε. ΄΄ προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες (αποκατάστασης και αποθεραπείας) σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, χρόνιες παθήσεις, μυοσκελετικές κακώσεις και μετεγχειρητικούς ασθενείς με στόχο την βέλτιστη φυσική, συναισθηματική και κοινωνική αποκατάσταση αυτών στοχεύοντας πάντα στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και την ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε

να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2441036000/2441036100

Ή στο email: iasiskarditsas@gmail.com