- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εξυπηρέτηση πελατών: Το κλειδί της επιτυχίας

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 17:00-21:00, με θέμα: «Εξυπηρέτηση πελατών: Το κλειδί της επιτυχίας», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των βασικών αρχών και της σημασίας της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και η απόκτηση πρακτικών ικανοτήτων στην εξυπηρέτηση και διαχείριση πελατών. H αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης, σε μια ευρεία σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική επιμόρφωση μέσω ανάλυσης και επεξεργασίας περιπτώσεων, ερωτηματολογίων, προσομοιώσεων και video για την καλύτερη και άμεση εκμάθηση των τεχνικών πωλήσεων.

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη, τους εργαζόμενους και τους προϊσταμένους τμημάτων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ικανότητες πάνω στις πωλήσεις.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Τζαβλόπουλος, εισηγητής σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2019. Ο Σύνδεσμος μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στον Ο.Α.Ε.Δ. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 5 Απριλίου 2019.

Για  πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος καθώς  και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου.