- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επέκταση ανακύκλωσης στο Πετρίλο

Ο Δήμος Αργιθέας με σκοπό την βελτίωση της καθαριότητας και υγιεινής των Χωριών μας, προχώρησε σε προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων.
Πρόκειται για τη δεύτερη προμήθεια κάδων στην οποία προχωρά ο Δήμος σε διάρκεια ενός έτους. Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2018, όταν και είχαν τοποθετηθεί 25 νέοι κάδοι απορριμμάτων και 6 ανακύκλωσης στις ΤΚ Ανθηρού και Αργιθέας.

Ήδη το αποτέλεσμα της ανακύκλωσης, με την συμβολή των δημοτών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πετύχαμε να παραδώσουμε υλικό ανακύκλωσης, καλύπτοντας το στόχο της ανακύκλωσης. Προχωράμε στην επέκταση της ανακύκλωσης με την τοποθέτηση μπλέ κάδων και στην ΤΚ Πετρίλου.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή, «στόχος είναι η συνολική βελτίωση της καθαριότητας και η εξασφάλιση ενός υγιεινού περιβάλλοντος στους κατοίκους της Αργιθέας.

Παρακαλούμε τους πολίτες του Δήμου να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματα τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο και να φροντίζουν να μην εναποθέτουν σύμμεικτα απορρίμματα στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στο να διατηρούνται τα Χωριά μας καθαρά