- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας ο Βασίλης Τσιάκος

Σε επίσημη ανακοίνωση στήριξης για το Δήμο Καρδίτσας στον νυν αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο προχώρησε, το απόγευμα της Παρασκευής, το κόμμα της Ν.Δ.

Η παραπάνω ανακοίνωση έγινε στο περιθώριο της ανοικτής εκδήλωσης για τη νέα πορεία της Αυτοδιοίκησης στην Καρδίτσα που οργάνωσε η Ν.Δ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας  της Κ.Ο. της Ν.Δ., βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας οι οποίοι και ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του κ. Τσιάκου.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τσιάρας τόνισε πως η Ν.Δ. σηματοδοτεί μία νέα εκκίνηση και η ενότητα είναι το μεγάλο ζητούμενο για το κόμμα.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Τσιάρας η μόνη ελπίδα απέναντι σε αυτό το τοπίο πολιτικής παρακμής και η μόνη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο είναι η Ν.Δ.

«Το προσκλητήριο ενότητας είναι προς πάσα κατεύθυνση. Η Ν.Δ. θέλει να είναι παρούσα και στο Δήμο Καρδίτσας. Απευθύνουμε ένα μήνυμα ενότητας. Σας καλώ σε μια ενιαία προσπάθεια» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιάρας.

Από την πλευρά του, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως «Ξεκινάμε έναν κοινό αγώνα» υπογραμμίζοντας πως η Ν.Δ. στηρίζει και την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού που θα διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υποστήριξε πως το μεγάλο όπλο σε όλο αυτόν τον αγώνα είναι η συνεργασία και η εμπιστοσύνη.

Ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων και μέλος της Επιτροπής της Ν.Δ. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές κ. Κώστας Τζανακούλης είπε πως η ανάπτυξη μπορεί να γίνει και να έρθει μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γεωργαντάς δήλωσε πως το διακύβευμα των εκλογών είναι μεγάλο και η Ν.Δ. αποτελεί τη μεγάλη παράταξη που ακουμπάει πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου.

Ο πρώην βουλευτής Καρδίτσας και υπεύθυνος εκλογικού αγώνα στο Νομό κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ανέφερε πως η Ν.Δ. είναι η μόνη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Τελευταίος έλαβε το λόγο ο κ. Τσιάκος ο οποίος αφού συνεχάρη όλους του τους συνεργάτες δήλωσε πως η παρουσία όλου αυτού του κόσμου στην εκδήλωση του δίνει τη δύναμη για να συνεχίσει. «Για να συνεχίσουμε για την Καρδίτσα της ανάπτυξης. Για τη Θεσσαλία της ανάπτυξης. Η ευθύνη τώρα είναι μεγαλύτερη» τόνισε χαρακτηριστικά.