- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίσκεψη του δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων

Στα πλαίσια της επικοινωνίας του Δημάρχου Σοφάδων με τους φορείς της πόλης, ο κ. Θάνος Σκάρλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σοφάδων.

Ενημερώθηκε λεπτομερώς απο το Διευθυντή του Κ.Υ. Σοφάδων κ.Ευριπίδη Χατζή,  σχετικά με τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις ελλείψεις τόσο σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό όσο και σε φαρμακευτικό υλικό.

Στη συνέχεια, συνομίλησε με το Νοσηλευτικό Προσωπικό, τους όποίους διαβεβαίωσε ότι  η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός και υποστηρικτής στο έργο τους, προκειμένου οι συνδημότες μας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας που τους αναλογούν.

Επίσης επισήμανε ότι η Δημόσια Υγεία και η Κοινωνική Πρόνοια αποτελούν για  τη Δημοτική Αρχή ζητήματα υψίστης σημασίας. Αναφέρθηκε συμπληρωματικά ότι  η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε  άμμεσα στο πάγιο αίτημα αστυνόμευσης και περιφρούρισης της ασφαλούς εργασίας των εργαζομένων. Για το λόγο αυτό, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, στην ευρεία σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2018, αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε η αύξηση της αστυνόμευσης με υπηρεσία Security.

Κλείνοντας την επίσκεψή του ο Δήμαρχος τόνισε πως προτεραιότητα τόσο για τον ίδιο όσο και για την Δημοτική Αρχή αποτελεί η αναβάθμιση των  ιατρικών μονάδων του Δήμου, ο εξωραϊσμός των κτιριακών εγκαταστάσεων  των περιφερειακών ιατρείων και η ιατρική υποστήριξη των περιστατικών σε απομακρισμένες περιοχες του Δήμου.