- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή της Π.Υ. Θεσσαλίας στo Ν. Ντίτορα

Το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαο Ντίτορα, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, ο νέοςΠεριφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας Αντιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης,  με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Συντονιστής συζήτησε με τονΠεριφερειακό Διοικητή για την συνεργασία μεταξύ της Δασικής Υπηρεσίας και του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, η εφαρμογή της οποίας αποτελεί τον πυλώνα μιας εποικοδομητικής και αποτελεσματικής συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Συντονιστής επισήμανετην ετοιμότητα των οχημάτων καθώς και των συνεργείων επιφυλακής και βαρδιών ώστε οι Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων να είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε συμβάν παράβασης της δασικής νομοθεσίας ή σε συμβάν αγροτοδασικής πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις  προβλεπόμενες εγκυκλίους.

Τέλος, ο Συντονιστής του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δύναμη, υπομονή και επιμονή στους στόχους που έχει θέσει.