- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεου στο ΚΕΣΝ

Το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου, και περί ώρα 11:30, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας, για ανταλλαγή ευχών, εν όψη των εορτών των Αγίων Ημερών, τον οποίο υποδέχτηκε ο Διοικητής Σχης (ΠΖ) Αθάνατος Κωνσταντίνος.

Η επίσκεψη του Σεβασμιοτάτου πραγματοποιήθηκε την καταλληλότερη στιγμή, καθόσον σήμερα, αναχωρούν για τις Μονάδες τους με φύλλο πορείας οι πρόσφατα αποφοιτήσαντες Στρατονόμοι της 2019 Δ’ΕΣΣΟ, για την συνέχιση της θητείας τους.

Με μια εξαιρετική ομιλία, από την οποία τα στελέχη και οι στρατεύσιμοι του Κέντρου, κρεμόνταν από τα χείλη του, ο Σεβασμιότατος, ανέλυσε το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, μίλησε για την δύναμη της αγάπης, έδωσε πατρικές συμβουλές για βίο κοντά και μέσα στην Εκκλησία και ευχήθηκε καλή μετάθεση και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους.

Ο Διοικητής και το προσωπικό του Κέντρου ζήτησε από τον Σεβασμιότατο να βρίσκεται, όσο του επιτρέπει το βαρύ του πρόγραμμα, πιο συχνά κοντά τους, παίρνοντας δύναμη και κουράγιο από την παρουσία του, ανταποκρινόμενοι στην δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους, κάτι που όπως ήταν φυσικό, ο Σεβασμιότατος δεν αρνήθηκε.