- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίσκεψη των Σ.Ε.Α.Ν. της Θεσσαλίας στην 1η ΤΑΞΑΣ

Ενημερωτική  επίσκεψη  στην  1η Ταξιαρχία Αεροπορίας  Στρατού  στο Στεφανοβίκειο  Μαγνησίας  πραγματοποίησαν οι σύνδεσμοι εφέδρων αξιωματικών Θεσσαλίας.

Ο δντής 3ου γραφείου του 2ου ΤΕΕΠ Τ/χης (ΑΣ) κ. Τσιούνης καλωσορίζοντας τα μέλη στην ταξιαρχία αναφέρθηκε  στο  σκοπό  &  στο ρόλο  της  και εξήρε την  επίσκεψη  των συνδέσμων Θεσσαλίας που έμπρακτα αποδεικνύει τους άρρηκτους δεσμούς  των εν ενεργεία με τους εξ εφεδρείας αξιωματικούς  , επισφραγίζοντας την σχέση με την ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών.

Η ενημέρωση ήταν εμπεριστατωμένη και ουσιώδης,  διότι δόθηκε η ευκαιρία – για πρώτη φορά –  να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη των συνδέσμων μας  την αεροπορία  στρατού  και να μάθουν για την αποστολή , τις δυνατότητες , τον ρόλο  στρατιωτικό & κοινωνικό  της μονάδας όπως και τα πτητικά μέσα που διαθέτει .

Μετά  το  πέρας  της  ενημέρωσης  στην αίθουσα  του 1ου  ΤΕΕΠ  επισκεφθήκαμε το αεροδρόμιο όπου  ο δκτής του 2ου ΤΕΕΠ Αν/χης (ΑΣ) κ. Φώλας Γρ. στελέχη – χειριστές  της  ταξιαρχίας  μπροστά στα επιθετικά ελικόπτερα   AH-64Apache  ,  AH-64D Apache  & UH-1H  Huey   σκιαγράφησαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά & τις δυνατότητες των ελικοπτέρων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ταξίαρχο (ΑΣ) κ. Ματζουράνη Γεώργιο και όλο το προσωπικό του 2ου ΤΕΕΠ για την φιλοξενία την ενημέρωση καθώς και την υποδοχή που μας επιφύλαξαν.