- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίσκεψη των Φίλων Νοσοκομείου στον Δήμαρχο Καρδίτσας

Την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2019 επισκέφτηκαν οι ΄΄Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας΄΄ τον Δήμαρχο Καρδίτσας και τον συνεχάρησαν για την εκλογή Του  και την ανάληψη των Υψηλών Καθηκόντων ευχόμενοι Καλή Επιτυχία και συζήτησαν θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Η συζήτηση έγινε σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης δείχνοντας το αμέριστο ενδιαφέρον Του ως Δημάρχου και πλέον ως Μέλος των ΦΓΝΚ. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν ελλείψεις σε προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και υποδομές όπως διαχρονικά έχει επισημάνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου και διαπιστώνονται από τους πολίτες.

Βασικό πρόβλημα συζήτησης στην παρούσα συνάντηση ήταν οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό όπως προτάθηκε από το Νοσοκομείο Καρδίτσας και περιλαμβάνεται στο σχετικό έγγραφο που παραδόθηκε στον κ. Δήμαρχο από τους ΦΓΝΚ επισημαίνοντας ιδιαίτερα το θέμα της πλήρους λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής και Μαιευτικής.

Με το πέρας της επίσκεψης οι  ΄΄Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας΄΄ εκπροσωπούμενοι  από τον Βασίλειο Νίκου Πρόεδρο, τον Μιχάλη Πετράνη Αντιπρόεδρο και την κ. Νέλλη Παναγοπούλου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Τσιάκο για την ευαισθησία Του στα θέματα που συζητήθηκαν για το Νοσοκομείο και όρισαν νέα συνάντηση με θεσμικούς φορείς της Καρδίτσας και ενδιαφερομένους που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων του Νοσοκομείου.