- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίτιμοι Διδάκτορες οι Joan Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητής Νικόλαος Διγγελίδης διοργανώνουν  τελετή Αναγόρευσης προς τιμήν της Καθηγήτριας Joan Duda και του κυρίου Παναγιώτη Γιαννάκη σε Επίτιμους Διδάκτορες του Τμήματος. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου  2019, και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού  και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.Η Τελετή θα ολοκληρωθεί με χορευτικό πρόγραμμα  που θα παρουσιάσουν ομάδες φοιτητών του Τμήματος ΤΕΦΑΑ με τίτλο: «Χορεύουμε Ελληνικά»

Οι κάτωθι υπογράφοντες, κ.κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, Καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου της Επίτιμης Διδάκτορος του Τμήματος, στην  Καθηγήτρια κα  Joan L. Dudaπου διέπρεψε στην Επιστήμη.

Επίσης οι κάτωθι υπογράφοντες, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, Καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορος του Τμήματος, στον κο Παναγιώτη Γιαννάκη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για την μακρόχρονη πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και στο έθνος.