- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επαφές Γ. Κωτσού με πολίτες, καταστηματάρχες, εργαζόμενους, υπηρεσιακά στελέχη, ιατρούς και νοσηλευτές

Μετά από δυο μήνες σχεδόν που διήρκησε η «καραντίνα» στη χώρα μας λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και με αφορμή την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο σειρά επισκέψεων στην περιοχή μας, προκειμένου να γίνει κοινωνός των προβλημάτων που προέκυψαν στις τοπικές κοινωνίες από το «lockdown».

Συγκεκριμένα, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός το διήμερο 21&22/5/2020 επισκέφθηκε καταστήματα και εμπορικές επιχειρήσεις στην Καρδίτσα, το Δημαρχείο, το Κέντρο Υγείας, τη λαϊκή αγορά, το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και εμπορικά καταστήματα του Παλαμά.

Ζητώντας την ψήφο των συντοπιτών του στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο Βουλευτής είχε αναλάβει τη δέσμευση να βρίσκεται πάντα δίπλα τους στις δύσκολες καταστάσεις,να γίνεται κοινωνός όλων των προβλημάτων που υπάρχουν και να παρεμβαίνει στην κεντρική διοίκηση για αναζήτηση λύσεων.

Μια τέτοια δύσκολη συγκυρία είναι κι’ αυτή που βιώνει αυτό το διάστημα ο Νομός μας και ο κ. Κωτσός τήρησε για άλλη μια φορά την υπόσχεσή του συζητώντας διεξοδικά με καταστηματάρχες, εμπόρους, αγρότες, επαγγελματίες, εργαζόμενους, υπηρεσιακά στελέχη, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, απλούς πολίτες ζητήματα που τους απασχολούν, αιτήματα και τις αγωνίες τους για το μέλλον.

Ο κ. Κωτσός διαπίστωσεότι είναι διάχυτη η ικανοποίηση στον κόσμο για την άριστη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, αλλά οι συνέπειες του αναγκαστικού «lockdown» είναι εμφανείς σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Ωστόσο, κοινή είναι η διαπίστωση ότι τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αρμόδιοι Υπουργοί, προσφέρουν σε όλους τους τομείς που έχουν πληγεί πολλές και σημαντικές ανάσες και δίνουν ώθηση στους εμπλεκόμενους στην παραγωγική και οικονομική αλυσίδα να δώσουν δυναμικά τη νέα μεγάλη μάχη για γρήγορη επαναφορά του τόπου σε αναπτυξιακή τροχιά.

Ο Βουλευτής τις επόμενες ημέρες θα εντείνει τις επισκέψεις και επαφές με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, των εμπόρων και των τουριστικών επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας, ενώ θα έχει συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.