- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επιμένουμε και επιλέγουμε την Καρδίτσα για τις αγορές μας

Η  αναστολή λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων για τη προστασία της κοινωνίας από την πανδημία του κορωνοϊού covid -19, πέρα από τις τεράστιες επιπτώσεις που έχει στις κλειστές επιχειρήσεις, προκαλεί και  μεγάλη ζημιά στις επιχειρήσεις που εξαιρούνται του μέτρου.

Η καθημερινή ενημέρωση των ΜΜΕ, και η αναφορά στα super market απέκλεισε ή αφαίρεσε από την μνήμη των καταναλωτών τα καταστήματα της τοπικής αγοράς με αποτέλεσμα να μην είναι στις επιλογές του έντρομου πολίτη.

Καταστήματα διατροφής όπως μανάβικα, κρεοπωλεία, φούρνοι, κάβες, γαλακτοπωλεία, παντοπωλεία, ψαράδικα, καταστήματα ξηρών καρπών, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα χαρτικών και  ειδών καθαριότητας, ξεχάστηκαν ή θεωρούνται κλειστά και η αγορά έμεινε να λειτουργεί ως προνόμιο των πολυκαταστημάτων και μόνο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας υπενθυμίζει στους συμπολίτες μας ότι τα καταστήματα της πόλης μας είναι εδώ έχοντας λάβει με το παραπάνω όλα τα μέτρα ασφαλούς και γρήγορης εξυπηρέτησης, χωρίς συνωστισμό, με σταθερές και ανταγωνιστικές τιμές και στο πλείστον των περιπτώσεων με κατ’ οίκον παράδοση, κρατώντας τις κοινωνικές σχέσεις και την τοπική οικονομία ζωντανή.

Καρδιτσιώτη, επιμένουμε και επιλέγουμε την Καρδίτσα για τις αγορές μας. Είναι κάτι που θα βοηθήσει την τοπική οικονομία να επιβιώσει και τα χρήματα θα κάνουν υγιή κύκλο εντός του τόπου, οπότε και θα παραμένουν σε αυτόν. Οι τοπικές επιχειρήσεις συντηρούν θέσεις απασχόλησης, δημιουργούν εισοδήματα και εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων με τον καλύτερο και πλέον ανθρώπινο τρόπο.