- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επιμορφωτικό σεμινάριο από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης) διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην πόλη της Καρδίτσας, στο ξενοδοχείο Kierion, Μπλατσούκα 22 και Βάιου Τζέλλα, Καρδίτσα.

Τo ΚΕΘΙ, μετά την ολοκλήρωση του Έργου«Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» -λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των γυναικών που επιμορφώθηκαν αλλά και την ανάγκη συμμετοχής ενδιαφερομένων γυναικών που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν- αποφάσισε τη συνέχιση αντίστοιχων επιμορφωτικών δράσεων.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο στην πόλη της Καρδίτσας υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλουσε όλη τη χώρα» και χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΚΕΘΙ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Καλούμε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, εδώ: http://goo.gl/QDIcvN [1]

Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr [2].

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Πόλυ Κατσαργύρη στο 210 3898009 (ημέρες Τρίτη και Τετάρτηκαι ώρες 11.30 π.μ – 14.30 μ.μ.). Τις υπόλοιπες ημέρες μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail στο kethi@gynaikes-politiki.gr [3]