- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επισκέψεις και ευχές στο ΚΕΣΝ και σε υπηρεσίες της Π.Ε. από τον Κ. Νούσιο

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος πραγματοποίησε την Παρασκευή (20/12),  εθιμοτυπικές επισκέψεις σε υπηρεσίες της πόλης μας,  συνοδευόμενος από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καραγιάννη.

Αρχικά, ο κ. Νούσιος επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ), όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του στρατοπέδου Σχης Πεζικού Κωνσταντίνος Αθάνατος.

Στις ευχετήριες τοποθετήσεις τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας και ο Διοικητής του ΚΕΣΝ, επισήμαναν το νόημα και πνεύμα των εορτών, την αξία της αλληλεγγύης αλλά τις δράσεις που ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις του στρατού με την τοπική κοινωνία.

Ακολούθως, ο κ. Νούσιος αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς Στρατονομίας οι οποίοι αποφοίτησαν με τη 2019 Δ΄ ΕΣΣΟ.

Στη συνέχεια ο κ. Νούσιος επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και τη Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Καρδίτσας.

Εκεί, συνομίλησε με τους διευθυντές και το προσωπικό, αντάλλαξε ευχές, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και δήλωσε βέβαιος για τη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας τους στις κοινές προσπάθειες για να επιτευχθούν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ματαίωση δεξίωσης

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος, για κοινωνικούς λόγους η δεξίωση μετά τη δοξολογία της πρωτοχρονιάς στην Π.Ε Καρδίτσας ματαιώνεται. Ο ερχομός του νέου έτους είναι ανάγκη να περιβληθεί με περισυλλογή, που μπορεί να φέρει και την αναζήτηση μιας άλλης νοηματοδότησης για τον εορτασμό του.