- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επισκέψεις κλιμακίου της Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις του κλιμακίου της ΝΔ του νομού μας σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στο πλαίσιο της δράσης «Κανένας στο περιθώριο». Στα πλαίσια της δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης «Κανένας στο Περιθώριο» που οργανώνει η Ν. Δ. με στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, και κυρίως οργανώσεις που υποστηρίζονται από μη κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς, όπως η Εκκλησία, φιλανθρωπικά σωματεία, Μ.Κ.Ο. κ.α., αλλά και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, το κλιμάκιο της Καρδίτσας που αποτελείται από τους: Υπεύθυνος κλιμακίου Σωτήριος Κουλοκτσής και μέλη Ζαχαράκη Μαρία, Κουτσιανάς Θεόδωρος, Παπαγεωργίου Σταύρος και Σπάνιας Αριστοτέλης, επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καρδίτσας.

Ο υπεύθυνος και τα μέλη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. ΣούφλαΙωάννη, τους εργαζόμενους και τους τροφίμους, αφουγκράστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οίκος Ευγηρίας και συμφώνησαν  να γίνουν γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας του συγκεκριμένου φορέα,αλλά και όλων των άλλων που θα επισκεφτούν στην πορεία,με όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης και λήψης πολιτικών αποφάσεων.

Η δράση λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ευθύνη και το συντονισμό του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τη συμβολή και στήριξη του συνόλου των στελεχών του κόμματος και ιδιαίτερα του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, καθώς και των Γραμματειών Γυναικείων Θεμάτων και Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος.