- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επισκέψεις σε ιδρύματα από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας

Επισκέψεις σε υπηρεσίες και ιδρύματα ενόψει των Άγιων Ημερών που διανύουμε πραγματοποίησε και τη Δευτέρα (23/12) ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Πλαισιωμένος από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καραγιάννη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, ο κ. Νούσιος επισκέφθηκε αρχικά στη Διεύθυνση Μεταφορών και Συγκοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας όπου αντάλλαξες ευχές και συνομίλησε με το προσωπικό.

Ακολούθως, παρέστη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, όπου τον υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θωμάς Καρανάσιος. Πέραν των καθιερωμένων ευχών, υπήρξε γόνιμος διάλογος για τη σχέση συνεργασίας, σύμπνοιας και της ειλικρινούς αμοιβαίας διάθεσης της Π.Ε. Καρδίτσας με την Α.Δ. Καρδίτσας, να συμπράξουν στη διαμόρφωση των συνθηκών περαιτέρω αναβάθμισης του επιπέδου ασφαλείας και της αναπτυξιακής προοπτικής της ευρύτερης περιοχής, με ζήλο, αυταπάρνηση, ανθρωπισμό και υπευθυνότητα.

Στην ίδια εποικοδομητική κατεύθυνση κινήθηκε και η συνάντησή του με τον Διοικητής της Τροχαίας κ. Απ. Περιστέρη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Τροχαίας.

Η συνέχεια δόθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου συνομίλησε με τον Επιχειρησιακό Διοικητή κ. Σωτήρη Κορέλα και τους αξιωματικούς του Σώματος. Ο κ. Νούσιος περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις μοιράζοντας ευχές και χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Στο Άσυλο Ανιάτων και το Γηροκομείο Καρδίτσας ο Αντιπεριφερειάρχης εξέπεμψε μήνυμα αγάπης και στήριξης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους, ευχόμενος στους θαμώνες και στους εργαζόμενούς τους «χρόνια πολλά».

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Νούσιος εξήρε το έργο και τις υπηρεσίες των εργαζομένων των ιδρυμάτων και τόνισε πως είναι καθήκον της Περιφέρειας Θεσσαλίας να παρεμβαίνει σε ευαίσθητους τομείς, προκειμένου να σημειώνεται μεγάλη πρόοδος στην επιστήμη και στην τεχνική και κοινωνική μας συγκρότηση.

Η σειρά των επισκέψεων ολοκληρώθηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διοικητή κ. Βάιο Βαρελά, το Διοικητικό Συμβούλιο το προσωπικό, τους νοσηλευόμενους και τους συγγενείς τους, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εκεί, ο κ. Νούσιος, αφού ενημερώθηκε για ζητήματα του Νοσοκομείου, μετέφερε τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα και αιτήματα των πολιτών.