- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επιστολή της Κίνησης Πολιτών για τη Γ.Σ. της ΕΠΣΚ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλα τα σωματεία μέλη της ΕΠΣ Καρδίτσας για την παρωδία και τον εξευτελισμό που υπέστη   για μια ακόμα χρονιά το κορυφαίο όργανο της ΕΠΣΚ που είναι η Γ.Σ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΣ Καρδίτσας σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα έκαναν ένα επικοινωνιακό σόου, προσπαθώντας να πείσουν προφανώς τους ίδιους τους  εαυτούς τους ότι είναι οι μοναδικοί , που πρέπει να εκφράζουν απόψεις και θέσεις για το τοπικό ποδόσφαιρο. ¨Όσοι παραβρέθηκαν αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος που παρακολουθούσε διαδικτυακά την Γ.Σ είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πως ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΣΚ, αντί να δώσουν το λόγο στα σωματεία και τους εκπροσώπους αυτών, προσπάθησαν να φιμώσουν με τον πλέον αντιδημοκρατικό τρόπο ακόμα και αυτούς που ήθελαν να εκφράσουν την άποψη τους για τα τεκταινόμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικά κάνουμε γνωστό ότι το σωματείο Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας νόμιμα εκπροσωπούμενο από τον Αντιπρόεδρο Ηλία Χατζή αποκλείστηκε από τη ΓΣ, γιατί όπως επικαλέστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ αλλά και ο νομικός σύμβουλος κ. Καψιώτης ο κ. Ηλίας Χατζής είναι εν ενεργεία παρατηρητής και διαιτητής. Το τραγικό και γελοίο δεν απέχει και πολύ κ. Παλάσκα. Το αναπληρωματικό μέλος κ. Κων/νος Μπέσιος βρέθηκε ξαφνικά να είναι αντιπρόεδρος του Άρη Καρδίτσας τη στιγμή που εδώ και τέσσερις (4) μήνες παραιτήθηκε και μάλιστα η παραίτηση του δημοσιοποιήθηκε στον τύπο, φυσικά η επιδίωξη μία να μην ακουστεί και αυτή η φωνή. Επισημαίνουμε και κάνουμε γνωστό σε όλους ότι το σωματείο Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας, έστειλε ως όφειλε το ΔΣ του σωματείου μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν τον Αύγουστο στην ΕΠΣΚ. Η ΕΕ της ένωσης επικύρωσε το Δ Σ, μη προσβάλλοντας την νομιμότητα αυτού εντός 15 ημερών, όπως προβλέπεται.αφήνοντας να περάσει το διάστημα των δεκαπέντε (15) ημερών μέσα στην οποία έπρεπε να προσβάλει και να ακυρώσει το ΔΣ. Απάντηση φυσικά δεν δόθηκε ποτέ το καταστατικό καταστρατηγήθηκε, αλλά για την ΕΕ της ΕΠΣΚ, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Ο στόχος επετεύχθη ακόμα μια αντίθετη φωνή σιώπησε.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο κ. Παλάσκας σε ερώτηση του προέδρου του ΑΟ Ζαϊμίου  και μέλος της κίνησης Αλέξη Σφήκα σχετικά με τα δικαστικά έξοδα  είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο στον ηλεκτρονικό όσο και τον έντυπο  τύπο ανήλθαν στο ποσό 33.301 ευρώ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2016 Διοίκησης του σημερινού προέδρου, άκουσε τον κ. Παλάσκα να του απαντάει χαρακτηριστικά ‘’Πρόεδρε έλα να σου δώσω τα κλειδιά να πας στα γραφεία της ΕΠΣΚ και να ψάξεις ότι θέλεις’’.!!! Φυσικά και δεν περιμέναμε καμία άλλη απάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ!!! Αντί τα παραστατικά και τις αποδείξεις των Δικαστικών Εξόδων ως οφείλει έδωσε τα κλειδιά λες και είναι σπίτι του.!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το σόου φυσικά της ΕΕ της ΕΠΣΚ δεν σταμάτησε εκεί. Σωματεία που δεν εμφανίστηκαν στη ΓΣ, ούτε εκπροσωπήθηκαν από κανέναν βρέθηκαν να ψηφίζουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, όπως μας κατήγγειλαν. Εκπρόσωποι σωματείων που  ψήφιζαν στη ΓΣ, δεν είχαν την έγκριση του Διοικητικού τους συμβουλίου και παρόλα αυτά ψήφισαν κανονικότατα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρουμε σωματείο, όπου ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ είδαν έκπληκτοι να παρουσιάζεται πληρεξούσιο που ουδέποτε υπέγραψαν, πόσο μάλλον συμφώνησαν να εκπροσωπηθεί από το εν λόγω άτομο που παρίστατο στη ΓΣ. Φυσικά αυτό δεν πτόησε ΕΕ της ΕΠΣΚ να προσμετρήσει κανονικά και τον εν λόγω ψήφο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Φυσικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ ήθελε ο ίδιος να τελειώσει το σόου της ΓΣ και το καλύτερο το κράτησε για το τέλος. Κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας και αφού στην αίθουσα δεν υπήρχαν πάνω από τριάντα (30) άτομα ξεκίνησε την καταμέτρηση των ψήφων. Έκπληκτοι ακούσαμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ να ρωτάει το σώμα και όχι οι ψηφολέκτες, οι οποίοι ορίστηκαν από το σώμα της ΓΣ ποιοι ψηφίζουν, κατά του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού. Αν δεν ζούμε όνειρα τότε μάλλον οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν κατά την διαδικασία των ψηφοφοριών μόνο σε ‘’δημοκρατία’’ δεν παραπέμπει αλλά σε καθεστώτα τριτοκοσμικών χωρών.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μετά την ιστορική ΓΣ, σόου του προέδρου της ΕΠΣΚ, κόπηκε η πίτα των σωματείων. Η γύμνια και η απομόνωση σε όλο το μεγαλείο. Η ΕΠΟ που παρευρίσκεται σε όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις έλαμψε δια της απουσίας της.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τι να περιμένεις όμως από ανθρώπους της ΕΕ, το παλιό προεδρείο (Παλάσκας, Λέκκας, Λαμπρόπουλος) που είναι υπόδικοι για πλαστογραφία κατά εξακολούθηση?

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε από τον πρόεδρο της ΕΕ να μας δημοσιοποιήσει τα εξήντα τρία (63) σωματεία που υπερψήφισαν τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό.

Επειδή φυσικά ουδέποτε θα το πράξει για τους λόγους που όλα τα σωματεία-μέλη γνωρίζουν περιμένουμε να δημοσιοποιήσει τουλάχιστον τα σωματεία που απείχαν από τη ΓΣ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ