- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επιτροπή Αγροτικών Μπλόκων: Όλοι στα συλλαλητήρια

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαχητικά στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν τα ταξικά σωματεία Τετάρτη 13/6 και Πέμπτη 14/6 ενάντια στο εφαρμοστικό πολυνομοσχέδιο και μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει νέες μεγάλες περικοπές στο αγροτικό και λαϊκό εισόδημα και αποδείχνει ότι η κυβέρνηση μας πουλάει φούμαρα όταν μιλάει για «έξοδο από τα μνημόνια» και «δίκαιη ανάπτυξη». Οι τεράστιες απώλειες στο εισόδημα μας από τα μνημόνια και την κρίση όχι μόνο δεν πρόκειται να καλυφθούν αλλά θα ενταθούν με μείωση εισοδήματος, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς το επόμενο διάστημα.

Το Πολυνομοσχέδιο ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει:

Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους να ορθώσουν αγωνιστικό ανάστημα και να αντιπαλέψουν την νέα βάρβαρη επίθεση στην ζωή μας μαζί με τους φυσικούς συμμάχους μας εργάτες και αυτοαπασχολούμενους των πόλεων που πληττόμαστε από αυτά τα μέτρα, έχουμε τον ίδιο αντίπαλο και κοινά συμφέροντα.

Δυναμώνουμε τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες και την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.  Δημιουργούμε καινούριους συλλόγους σε όλη την χώρα γιατί είναι το αγωνιστικό μετερίζι που συσπειρώνει αγρότες και κτηνοτρόφους και μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική η πάλη μας με μαζικές κινητοποιήσεις που θα ανακόψουν την επίθεση και θα ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα μας.

Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια μαζί με τους συμμάχους μας διεκδικώντας: