- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επιτυχίες για το ΤΕΙ Θεσσαλίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης

Με μεγάλη επιτυχία διεκπεραιώθηκαν την Πέμπτη 18 Μαΐου τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου, Πετοσφαίρισης και Αντισφαίρισης που διεξάχθηκαν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο.
Στα αγωνίσματα συμμετείχαν ικανοί φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα Α.Ε.Ι.  της χώρας.
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να αναδείξει την έννοια του «εύ αγωνίζεστε» και να διδάξει στους φοιτητές/τριές το ομαδικό πνεύμα και την αλληλεγγύη μέσω υψηλού επιπέδου αθλημάτων.
Το ΤΕΙ Θεσσαλίας αποτελούνταν από μία επιδέξια και δραστήρια, απόλυτα ικανή και προετοιμασμένη ομάδα φοιτητών και φοιτητριών, η οποία παρά τις δυσκολίες και τον ανταγωνισμό κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει δύο μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα στο άθλημα του ποδοσφαίρου γυναικών η ομάδα του ΤΕΙ Θεσσαλίας παίζοντας στον τελικόμε το  TEI Kρήτης κατέκτησε την 1η θέση, με τελικό σκορ 10-2. Την ομάδα αποτελούσαν οι : Κόλλια Χριστίνα, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Βοϊκλή Αντωνία, ΚοτσοπούλουΒάσια, Φερεντίνου Αγγελίνα, Μύρτα Κλαούντια, Μίχου Αναστασία, Γεωργιάδου Δέσποινα, Δαρή Γεωργία-Παρασκευή.
Σημαντική ήταν και η διάκριση της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών αφού κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέσηπαίζοντας στον τελικόμε το Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Η προσπάθεια των φοιτητών ήταν άξια με το τελικό σκορ 6-3. Η ομάδα αποτελούνταν από τους Αμπατζίδης Άγγελος, Πελάγιας Αποστόλης, Φορτομάρης Νίκος, Ντάλλας Γιώργος, Μπαρούτας Παναγιώτης, Τζιόλας Θεόδωρος, Καραβάκας Αλέξανδρος, Μπακάλης Γιώργος.
Η εμφάνιση της πετοσφαίρισης ανδρών ήταν αξιοπρεπής, παρ’όλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει μετάλλιο και κατέκτησε την 4η θέση. Αποτελούνταν από Bασιλάκο Χάρι,
ΒαιόπουλοςΒαγγέλης,ΓιαβούσογλουΝίκος,ΜπουλάκηςΘόδωρος,ΓούσιαςΝίκος,Μπλατσιώτης,Πέτρος,ΘεοδόσηςΝίκου,Κωστής Δημήτρης, ΣάχοςΘωμάς,Σίροβ-Τσαλίδης Βασίλειος.
Η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης έλαβε την πέμπτη θέση.