- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επιτυχιών συνέχεια για τους αθλητές του Π.Ο. Καρδίτσας

Στις 02/03-04/2016 διεξήχθη αγώνας ποδηλασίας δρόμου στο Πουρνάρι Συκουρίου από τον Π.Γ.Σ Λάρισας, ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. Ο αγώνας είχε πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με μεγάλο ανταγωνισμό. Οι αθλητές μας και οι συνοδοί ευχαριστήθηκαν τον αγώνα. Το ΔΣ του ομίλου ευχαριστεί τον Π.Γ.Σ. Λάρισας για την φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση.
Στο αγωνιστικό σκέλος οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι, με δύναμη και πάθος. Στην κατηγορία παμπαίδων ο Τσιρογιάννης Γεώργιος πιστός στο ραντεβού με το βάθρο κατέκτησε την τρίτη θέση ( χάλκινο μετάλλιο ) και ο Αντωνίου Κων/νος έβδομος δείχνοντας ότι σταθερά ανεβαίνει σε απόδοση.
Στην κατηγορία παίδων ο Τρέμμας Αναστάσιος κατέκτησε την όγδοη θέση και ο Σακκελαρόπουλος Ηλίας την δωδέκατη.
Στην κατηγορία εφήβων ο αρχηγός της ομάδας μας Παγουρτζής Παναγιώτης κατέκτησε την δεύτερη θέση ( ασημένιο μετάλλιο ) δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Τουλάκης Βασίλειος πλασαρίστηκε στην δέκατη θέση. Τέλος στην κατηγορία αντρών ο Παλάσκας Βάϊος πλασαρίστηκε στην εικοστή ένατη θέση.
Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή,τους γονείς και τους χορηγούς . Ευχαριστούμε πολύ τον Ευσταθίου Κων/νο για
την αδιάκοπη και πολύτιμη προσφορά του στον όμιλό μας.