- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επιχορήγηση του Δ. Λίμνης Πλαστήρα για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στο οδικό δίκτυο

Με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη, εγκρίθηκε από το Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε, η δέσμευση ποσού τετρακοσίων χιλιάδων € (400.000,00 €), με τη διάθεση ισόποσης πίστωσης και τη μεταβίβαση της στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την εκτέλεση του Έργου: «Αντιμετώπιση κατολισθητικών  φαινομένων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» ο οποίος θα είναι  και ο φορέας υλοποίησης του έργου  (Αρ. Πρωτ.: ΔΟΥ 7094, 12-01-2017).

Υπήρξε τεκμηριωμένο αίτημα του Δήμου σε συνεργασία με την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και σειρά επαφών του Δημάρχου στο αρμόδιο Υπουργείο για την προώθηση της ένταξης του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και μέλος του Δ.Σ. ΚΕΔΕ Δημήτριος Τσιαντής ευχαρίστησε θερμά τόσο τον αρμόδιο υπουργό κ. Σπίρτζη Χρήστο όσο και τον Γ.Γ. κ. Δέδε Γιώργο για την απόφασή τους με την οποία αντιμετωπίστηκε πλέον αποφασιστικά μια σειρά σοβαρών οδικών προβλημάτων στο Δήμο του, και τα οποία ήταν αδύνατο να αντιμετωπιστούν από τα εναπομείναντα πλέον (από τις περικοπές)  τακτικά έσοδα του Δήμου.