- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εποικοδομητική συνάντηση του Κ. Νούσιου με τη Διοίκηση της Αναγέννησης

Με μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Αναγέννηση συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (15/10) ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ο κ. Νούσιος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όσα ζητήματα απασχολούν την ομάδα αλλά και για τη φετινή της πορεία από τον Γενικό Γραμματέα κ. Σωτήρη Ζαρχανή, τον Ειδικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Γώγο, τον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Μπουραζάνη και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών κ. Αποστόλη Χρυσικό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την ολική επαναφορά του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και την επιστροφή στη θέση που του αξίζει, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια και το μόχθο που καταβάλλουν καθημερινά τα πρόσωπα της διοίκησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κ. Νούσιος δήλωσε θερμός υποστηρικτής της Αναγέννησης και τόνισε πως τόσο ο Περιερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, όσο και η Π.Ε. Καρδίτσας είναι πάντοτε στο πλευρό της ομάδας, η οποία δεν είναι απλά μία αθλητική οντότητα στην περιοχή, αλλά ο ιστορικότερος κοινωνικο-αθλητικός φορέας του νομού μαςπου αισίως συμπληρώνει 115 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στο τοπικό γίγνεσθαι.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θαυμάσιο κλίμα και ο κ. Νούσιος ευχήθηκε κάθε επιτυχία και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, εκφράζοντας με ξεκάθαρο τρόπο την προθυμία του προς τους εκπροσώπους του Συλλόγου να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και πως δεδομένα η πόρτα είναι πάντοτε ανοιχτή σε ό,τι ανάγκη κι αν προκύψει.