- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εργαζόμενοι Περιφέρειας: Στο 80% η αποχή από την αξιολόγηση

Τα αποτελέσματα της αποχής από την αξιολόγηση ανακοινώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η ΑΔΕΔΥ μετά την απόφαση της εκτελεστικής της Επιτροπής στις 15-03-2017, κατέθεσε αρμοδίως εξώδικο και κάλεσε τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα να συμμετέχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.

H ΟΣΥΑΠΕ, με το από 28-03-2017 δελτίο τύπου της, ενημέρωσε τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της αποφάσισε να συμμετέχει στην προκηρυγμένη ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την από 31-03-2017 Απόφασή του, συμμετείχε και αυτό στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ η οποία προκηρύχθηκε από τα ανώτερα συνδικαλιστικά της όργανα.

Η συμμετοχή των υπαλλήλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση ήταν μαζική, καθώς η πλειοψηφία τους παρέδωσε τα έντυπα αξιολόγησης στο Σύλλογο! Μία μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία δίνει δύναμη για τη συνέχεια, μιας και οι αγώνες μας για καλύτερη Δημόσια Διοίκηση συνεχίζονται!

Η συμμετοχή των υπαλλήλων, επί του συνόλου των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας (αριθμός μελών: 550), άγγιξε το 80% και αναλυτικά τα ποσοστά ανά Περιφερειακή Ενότητα έχουν ως εξής: Π.Ε. Λάρισας: 79,4% , Π.Ε. Μαγνησίας: 62,25% , Π.Ε. Καρδίτσας: 100%

Ευχαριστούμε πολύ τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση και τους καλούμε να συνεχίσουν τη στήριξή τους στις δράσεις και τους αγώνες του Συλλόγου, με στόχο τη βελτίωση των εργασιακών μας συνθηκών και της Δημόσιας Διοίκησης εν γένει».