- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

ΕΡΓΟΣΕ : Επισκέψεις σε εργοτάξια της Θεσσαλίας

Κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θάνο Βούρδα, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις και συναντήσεις από την 1η Μαρτίου έως και 4 Μαρτίου 2016 σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε όλα τα εργοτάξια του έργου της νέας Σύγχρονης Διπλής Σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι – Δομοκός.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 9:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή της Λαμίας και φορείς της περιοχής, αμέσως μετά θα γίνει επίσκεψη στο έργο της υπόγειας διάβασης στην περιοχή Σαράγια – Γκαζέλο. Στις 5:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικάλων. Στις 6:30 μ.μ έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων.

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε τμήματα των υφιστάμενων γραμμών Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα και Λάρισα – Βόλος, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης των έργων Ηλεκτροκίνησης και Σηματοδότησης στα τμήματα αυτά.

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 π.μ σύσκεψη στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη για τα έργα που υλοποιούνται και προγραμματίζονται στην Βόρεια Ελλάδα.

Στις 13:00 μ.μ το κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σχετικά με την ενεργοποίηση διαδικασιών υλοποίησης του Δυτικού Προαστιακού της Θεσσαλονίκης.