- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ευχές του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καραγιάννη για τα Χριστούγεννα

Αγαπητοί συμπολίτες, Θα γιορτάσουμε σε λίγο το μεγάλο γεγονός της Χριστιανοσύνης, τη Γέννηση του Θεανθρώπου. Μια γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και ψυχικής γαλήνης.

Αυτά τα Χριστούγεννα  όμως θα είναι για όλους μας  διαφορετικά,λόγω της πανδημίας που δοκιμάζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.. Μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα και από παραδοσιακές συνήθειες.

Δεν πειράζει. Ας μείνουμε με την οικογενειακή θαλπωρή και με την προσμονή  ότι του χρόνου θα έχουμε πάρει τις ζωές μας πίσω και όταν μετρηθούμε θα είμαστε όλοι παρόντες  με τους αγαπημένους  και τους φίλους μας.

Να έχουμε στη σκέψη μας όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας και  όλους αυτούς που δίνουν στα νοσοκομεία την προσωπική τους μάχη, μόνοι τους ,χωρίς έστω  κάποιον δικό τους άνθρωπο να τους δίνει κουράγιο. Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο τραγικό είναι αυτό!

Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει. Υπάρχει  μόνο ο δρόμος της υπευθυνότητας, της ατομικής ευθύνης, της προστασίας της υγείας όλων μας , της πραγματικής αλληλεγγύης.Γιορτάζουμε ευλαβικά, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των συστάσεων των ειδικών.

Από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα !