- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ευχαριστίες Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου σε γιατρούς και νοσηλευτές

Θεωρώ χρέος μου να εκφράσω και δημόσια την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τόσο του Νοσοκομείου Καρδίτσας όσο και του Νοσοκομείου Τρικάλων για την αμέριστη φροντίδα και την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια που επέδειξαν κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου.

Ευχαριστώ τον εξαίρετο Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δρ. Δημήτριο Πλατογιάννη και το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Καρδίτσας για την έγκαιρη διάγνωση και την πολύτιμη βοήθειά τους, για τον άριστο επαγγελματισμό τους και κυρίως το ανθρώπινο ήθος τους. Δίνουν καθημερινό αγώνα για να παρέχουν φροντίδα σε όλους τους ασθενείς με ειλικρινές ενδιαφέρον υπερβαίνοντας πολλές φορές τον εαυτό τους για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Όλα αυτά μάλιστα, παρά τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υγείας,. Αποδεικνύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος.  Τους αξίζουν συγχαρητήρια…