- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ευχαριστίες της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας

Η Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πήραν μέρος στις εκλογές που έγιναν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας και με την ψήφο τους ανέδειξαν τον συνδυασμό μας πρώτη δύναμη. 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την ψήφο τους απέδειξαν πως εμπιστεύονται πλέον την παράταξή μας για την μέχρι σήμερα παρουσία της στην καθημερινή μάχη που  συνέχεια δίνουμε για την ανατροπή της ακραίας, βάρβαρης, νεοφιλελεύθερης πολιτικής που οδήγησε το σύνολο των εργαζομένων και της κοινωνίας στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Αυτή η ανανέωση της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι εργαζόμενοι έρχεται να μας γεμίσει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και μας οπλίζει με κουράγιο και όρεξη για να αγωνιστούμε μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πρωτοπόροι στο συνδικαλιστικό κίνημα χωρίς «κομματική καθοδήγηση» ενσαρκώνοντας το πάγιο αίτημα του συνόλου των εκπαιδευτικών για ακομμάτιστο, ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με νέες δραματικές περικοπές των δικαιωμάτων, ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα που μαζί ξεκινήσαμε και θα σταθούμε και πάλι στο ύψος που επιβάλουν οι περιστάσεις και με ενότητα και αποφασιστικότητα θα αντισταθούμε σε οποιονδήποτε που προσπαθεί να πλήξει τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Πιστεύουμε στις αρχές μας που δεσμευτήκαμε απέναντι στους εργαζόμενους και θα απολογούμαστε μόνο σε αυτούς και σε κανέναν άλλο.

Η υπευθυνότητα , η μαχητικότητα και η καθημερινή παρουσία μας σε κάθε μάχη των εργαζομένων είναι η ελπίδα στους εργαζόμενους για τη συνέχιση του αγώνα προς όφελος και μόνο των συμφερόντων των εργαζομένων.

 

Εκ μέρους όλων των υποψηφίων

 

Για την

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α Ν. Καρδίτσας

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ