- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ημερίδα για Πρόγραμμα Κατάρτισης εργαζομένων στον κλάδο των κατασκευών

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου & ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΠΕΔΜΕΔΕ Δυτικής Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Πλιάτσικας συνδιοργανώνουν ενημερωτική Ημερίδα την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 και ώρα 18.30 στο Επιμελητήριο Τρικάλων (Αίθουσα διαλέξεων – 1ος όροφος) στα Τρίκαλα (Βενιζέλου 1), προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι ωφελούμενοι για τα προγράμματα κατάρτισης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, δεδομένου ότι έχει ανοίξει η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της ΠΕΔΜΕΔΕ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση ωφελούμενων. Τα δύο επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών το καθένα είναι : 1. Στέλεχος διεκπεραίωσης διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς (Ηλεκτρονικές δημοπρασίες) και 2. Τεχνικός προγραμματισμού Smart Buildings (Πρόγραμμα ΒΙΜ). Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης παρέχεται επίδομα 400 ευρώ ανά συμμετέχοντα & πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC.

Είναι μία σημαντική ευκαιρία για όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς αλλά και τους εργαζόμενους στον κατασκευαστικό κλάδο να επιμορφωθούν πάνω σε άξονες που άπτονται της καθημερινότητας της εργασίας τους (Ηλεκτρονικές δημοπρασίες, χρονοδιάγραμμα, κοστολόγηση έργων κλπ.) αλλά και σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις της Ευρώπης (Πρόγραμμα ΒΙΜ).

Είσοδος ελεύθερη.