- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για τις μεταθέσεις

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, προσπάθησε πάντοτε τεκμηριωμένα, να επισημαίνει, να αναδεικνύει και να αγωνίζεται για την αποκατάσταση παθογενειών, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση των τακτικών μεταθέσεων έτους 2019 από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τοποθετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας εννέα (9) νέους συναδέλφους που έρχονται να ενισχύσουν και να βοηθήσουν στην καθημερινή μάχη που δίνουμε όλοι μας, για την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες του Νομού μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, που αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς και τις αιτιάσεις μας. Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, για την αποδοχή, την συναίνεση και την προώθηση των αιτημάτων μας. Τους τοπικούς βουλευτές, τους δημόσιους φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που μας φιλοξένησαν, ασπάστηκαν και ανέδειξαν τους αιτιολογημένους προβληματισμούς μας. Τέλος, όλους όσους αφανώς εργάστηκαν για την επίτευξη του σκοπού αυτού, ώστε να καταστεί δυνατή, η υλοποίηση ενός στόχου που ήταν αναγκαίος για την καλύτερη λειτουργία ολόκληρης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, καθώς εδώ και πολλά χρόνια ο Νομός μας παρέμενε ο «φτωχός συγγενής» σε επίπεδο έλευσης Αστυνομικών.