- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία για τις περιφερειακές εκλογές

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία-Ανταρσία για την Ανατροπή χαιρετίζει τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία που τη στήριξαν ενεργά με την ψήφο τους, επιτυγχάνοντας τόσο την εδραίωση του σχήματος ως το κύριο πυλώνα έκφρασης της αντικαπιταλιστικής – ανατρεπτικής αριστεράς υπέρ του αγωνιζόμενου λαού στη Θεσσαλία όσο και την για τρίτη συνεχόμενη φορά εκλογή περιφερειακού συμβούλου.

Σε ένα πολύ διαφορετικό πολιτικό και κοινωνικό τοπίο σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογικές μάχες, όπως αποδεικνύεται και με το εκλογικό αποτέλεσμα, όχι μόνο στη Θεσσαλία, αλλά και συνολικότερα, του οποίου οι βασικές τάσεις είναι:

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε ένα κύκλο διαδικασιών της ΑΡ.ΠΑ. για την αποτίμηση του αποτελέσματος και την συγκρότηση ενός άμεσου σχεδίου για την ευρύτερη απεύθυνση των θέσεων μας στο λαό της Θεσσαλίας και την αναμέτρηση με τις επιδιώξεις της περιφερειακής αρχής.

Δηλώνουμε παρόντες και παρούσες στην οργάνωση των αγώνων και τη δημιουργία ενός αποφασιστικού νικηφόρου κινήματος. Θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε τη φωνή του ανεξάρτητου κινήματος εντός, εκτός κι εναντίον όλων των αντιδραστικών αποφάσεων που θα ψηφίζονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα συνεργαστούμε με κάθε δύναμη που αντιπαλεύει επιμέρους ή συνολικά αυτή την πολιτική, ώστε να μπορεί να υπάρξει φωνή και πράξη αντίστασης, διεκδίκησης κι ανατροπής.

Κυρίως όμως δεσμευόμαστε ότι, θα φέρουμε στο περιφερειακό συμβούλιο, τη φωνή των πραγματικών πρωταγωνιστών, θα συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας στο συντονισμό της δράσης τους, στην άνοδο της λαϊκής αυτοπεποίθησης ότι μπορεί να ανατρέπει ότι δυναστεύει τη ζωή της και να διεκδικεί θαρρετά ότι δικαιούται!