- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Α.Κ.Α.Κ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός διοργάνωσαν τους 4ους Εαρινούς Αγώνες Κολύμβησης

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η κολυμβητική συνεργασία της Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και του Α.Σ.Κ Ολυμπιακός διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τους “Εαρινους αγωνες κολυμβησης” το Σάββατο 6/7 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρδίτσας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής γιορτής του Συλλόγου. Τουλάχιστον 180  παιδιά από τα τμήματα εκμάθησης της μικρής πισίνας και των ακαδημιών, της προαγωνιστικής ομάδας,

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η κολυμβητική συνεργασία της Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και του Α.Σ.Κ Ολυμπιακός διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τους “Εαρινους αγωνες κολυμβησης” το Σάββατο 6/7 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρδίτσας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής γιορτής του Συλλόγου. Τουλάχιστον 180  παιδιά από τα τμήματα εκμάθησης της μικρής πισίνας και των ακαδημιών, της προαγωνιστικής ομάδας, της αγωνιστικής ομάδας και του τμήματος τεχνικής κολύμβησης έδωσαν το παρόν σε μια όμορφη γιορτή όλο κέφι, μουσική και κολύμπι!!!

Από τις γεμάτες κερκίδες του κολυμβητηρίου οι γονείς, οι παππούδες και φίλοι των παιδιών, θαύμασαν τις κολυμβητικές ικανότητες των μικρότερων αλλά και μεγαλύτερων αθλητών μας σε όλα τα στυλ κολύμβησης. Καμάρωσαν, χειροκρότησαν και απόλαυσαν, την επίτευξη των φετινών στόχων των ομάδων μας, χάρη στη γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση, τον επαγγελματισμό και πάνω απ’ όλα την αγάπη για τα παιδιά της προπονητικής ομάδας του Συλλόγου μας που αποτελείται από τους: Ιόλη Μαρζαβού, Σάκη Μπαμπλέκη, Λάμπρο Μπεκιάρη, Νάγια Μαγουλιώτη, Κώστα Αγγελίδη, Κώστα Γκαρνάκη, Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου.

Δόθηκε επίσης η ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών, μια σύντομη και πολύ εποικοδομητική παρουσίαση των τμημάτων της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και του Α.Σ.Κ Ολυμπιακός.

Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία “ΘΕΣ γάλα” και τον αντιπρόσωπό της στην πόλη μας κ. Τρέμμα, για την προσφορά σε όλα τα παιδιά σοκολατούχου γάλακτος.

Με την ευχή η κολυμβητική μας οικογένεια να μεγαλώνει κάθε χρόνο και να συνεχίζει να προσφέρει στην πόλη μας το ποιοτικό της έργο, σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας σε εμάς να τα διδάξουμε όχι μόνο κολύμβηση αλλά και τη χαρά του αθλητισμού, της κοινωνικοποίησης και της ομαδικότητας.

Τα μαθήματα και οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου θα διαρκέσουν μέχρι το τέλους Ιουλίου.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη.