- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έκοψε την πίτα της

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας στα γραφεία της, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου, των Σχολικών Συμβούλων 1ης εκπ/κής Περιφέρειας κ. Κοτοπούλη Θωμά, της 2ης εκπ/κής Περιφέρειας κ. Κωτούλα Βασιλείου, του αναπληρωτή Δ/ντή Εκπ/σης κ. Γκιουλέκα Αθανασίου, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Καρδίτσας κ. Σβάρνα  Ιωάννη, του Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Καρδίτσας « Νικόλαος Πλαστήρας», των διοικητικών υπαλλήλων και των αποσπασμένων εκπαιδευτικών στη Δ/νση Πρωτ. Εκπ. Καρδίτσας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τη Δ/ντρια για την πρόσκληση και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, δύναμη και συνεργασία.

Η Δ/ντρια κ. Μητσιάδη Ευθυμία ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη για την εξαιρετική τιμή να αποδεχθεί την πρόσκληση για την κοπή της πίτας , για την ευλογία, τη μεγάλη προσφορά στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά με τις επισκέψεις του στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας , τη συνεργασία τους για τη διανομή του αθλητικού υλικού στα σχολεία , τις ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και δύναμη .