- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Δυνατή Καρδίτσα κοντά στους ανήμπορους συνανθρώπους μας

Το Γηροκομείο της  Ιεράς Μητρόπολης  Θεσσαλιώτιδος – Φαναριοφερσάλων και το ΚΕΠΕΠ, επισκέφθηκε το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Έγιναν συναντήσεις σε θερμό κλίμα με τρόφιμους και νοσηλευτικό προσωπικό των δυο Ιδρυμάτων, κατά τις οποίες προσφέρθηκαν εδέσματα και ανταλλάχθηκαν ευχές για τηνΑνάσταση του Θεανθρώπου και το Άγιο Πάσχα.

Ο κ. Παπαλός εξήρε την αφοσίωση και  τη  μεγάλη αγάπη που δείχνουν τα στελέχη των εν λόγω προνοιακών δομών του Νομού μας στους ανήμπορους συνανθρώπους μας, τους οποίους φροντίζουν καθημερινά ξεπερνώντας τις πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες του ξεχωριστού λειτουργήματός τους.

Η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» είχε και θα έχει πάντα σε προτεραιότητα την στήριξη όλων των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης που λειτουργούν στην περιοχή μας.

Επιπλέον, το πρόγραμμα διεκδίκησης της διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας, περιλαμβάνει εκτός της ανάπτυξης πολυποίκιλων δράσεων ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής στον Δήμο μας και την άσκηση πιέσεων στην κεντρική εξουσία για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων προς υλοποίηση νέων έργων κοινωφελούς χαρακτήρα.