- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Δυνατή Καρδίτσα παρουσίασε εκλογικό κέντρο και λογότυπο

Παρουσιάζουμε στην κοινωνία της Καρδίτσας το εκλογικό κέντρο της παράταξής μας “ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ“ με σύνθημα πρώτα ο άνθρωπος. ( Δ. Τερτίπη 23, κεντρικός πεζόδρομος. Τηλέφωνα επικοινωνίας 24410-71580 & 77549)

Το εκλογικό μας κέντρο, από την προσεχή Δευτέρα, θα είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες που θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, σε μία αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας. Από τη μία προκειμένου να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του συνδυασμού μας , τις απόψεις, τις ιδέες, και τις προτάσεις μας . Από την άλλη για να καταθέτουν και εκείνοι τις δικές τους προτάσεις, σκέψεις και πιθανά προβλήματα, ώστε μέσα από αυτή την ώσμωση να γινόμαστε όλοι περισσότερο σοφοί και έγκυροι.

Ταυτόχρονα, είναι ένας χώρος  μέσα στον οποίο επιθυμούμε να συνυπάρξουμε , στη βάση του εθελοντισμού,  με όσο το δυνατό περισσότερους συνδημότες μας οι οποίοι συμμερίζονται τους προβληματισμούς, την αγωνία και την βαθύτερη διάθεσή μας για μία Καρδίτσα της αειφόρου ανάπτυξης και του πολιτισμού για μία πραγματικά ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ που έχει ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του, (ασφάλεια, καθαριότητα, φωτισμός, κυκλοφοριακό κ.α.) τόσο για το δημότη όσο και για τον επισκέπτη.

Επίσης παρουσιάζουμε επισήμως το λογότυπο του συνδυασμού της παράταξής μας και προκαταβολικά σας δηλώνω ότι βγαίνει-αναβλύζει μέσα από την ψυχή μας.

Το έμβλημά μας συμβολίζει την αγάπη για το συνάνθρωπό μας, την κατανόηση των δυσκολιών της σημερινής πραγματικά δύσκολης συγκυρίας, την ειλικρινή και από τα βάθη της καρδιάς μας διάθεση για συμπαράσταση, αλληλεγγύη και προσφορά.

Το μπλε χρώμα, όπως το μπλε του Ελληνικού ουρανού, συμβολίζει την καθαρότητα των προθέσεων μας, την ανιδιοτέλεια και το όραμά μας για την ανάπτυξη και την παραγωγή πλούτου στον τόπο μας.

Μία στιβαρή αγκαλιά θέλουμε να είναι ο Δήμος μας. Μία στιβαρή αγκαλιά που ενώνει, που κλείνει μέσα της, ανεξάρτητα από χρώματα, πολιτικές πεποιθήσεις, προκαταλήψεις και προσεγγίσεις όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μας και τους βοηθάει με όρους αντικειμενικότητας, δικαιοσύνης και ελευθερίας να πραγματώσουν τα όνειρά τους. Ο Δήμος μας θέλουμε να είναι το σπίτι του κάθε δημότη, που το αγαπάμε αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και το τελευταίο καταφύγιο που ξέρουμε ότι με κατανόηση θα μας συνδράμει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αδικιών.

Οι χαρούμενοι  πολύχρωμοι άνθρωποι , που εμφανίζονται στο έμβλημά μας δίπλα ο ένας στον άλλον, συμβολίζουν την αισιοδοξία, την συνεννόηση, την συνεργασία και την ενότητα στόχων και επιδιώξεων. Γιατί είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι η ενότητα στόχων και επιδιώξεων είναι η βασικότερη, πρώτιστη και αναγκαία προϋπόθεση για να βαδίσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της ανάπτυξης , της ευημερίας και της προόδου. Γιατί μόνο έτσι στο πλαίσιο μιας “Τοπικής Διακυβέρνησης“- στην οποία με άξονα το Δήμο συμπαρατάσσονται και συλλειτουργούν με διάλογο και δημοκρατία όλοι οι φορείς, οι κινήσεις και οι πολίτες – μπορεί να υπάρξει με υπομονή και επιμονή

συνέπεια και συνέχεια , αποτελεσματικότητα στην επίτευξη καλών αποτελεσμάτων.

Γιατί μόνο έτσι τα προγράμματα αποκτούν υπόσταση, ρεαλισμό, χρησιμότητα και χρηστικότητα αποδίδοντας διαχρονικά τους αναμενόμενους καρπούς.

Γιατί μόνο έτσι μπορεί να ξανανθίσει η Καρδίτσα μας.

Μετά από όλα αυτά γίνεται αντιληπτό ότι το σύνθημα μας “Πρώτα ο άνθρωπος φανερώνει και επικεντρώνεται στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των αντιλήψεων μας για την αυτοδιοίκηση.