- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στηρίζει την ομάδα παλαίμαχων του Ηρακλή για καλό σκοπό

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) στηρίζει την ομάδα παλαιμάχων του ΗΡΑΚΛΗ, για τις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που συμμετέχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για προσφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας μαζί με στελέχη της Εταιρείας, συνάντησαν τον εκπρόσωπο της ομάδας παλαιμάχων του ΗΡΑΚΛΗκ. Κώστα Αϊδινίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες της ομάδας παλαιμάχων του ΗΡΑΚΛΗ για συνεισφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Για τον σκοπό αυτό, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα υποστηρίξει το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του ΗΡΑΚΛΗ το Σάββατο 20 Μαϊου στις 5 μ.μ. στο Καυταντζόγλειο στάδιο, με αντίπαλο την ομάδα ΣΤΑΣΥ των Εργαζομένων στις Δημόσιες Συγκοινωνίες, για την ενίσχυση και νοσηλεία της μικρής Γεωργίας, που έχει ανάγκη ειδικευμένης θεραπείας.

Οι θεμελιώδεις αξίες της προσφοράς και της συμμετοχής αποτελούν βασικές αρχές της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ),η οποία σε συνεργασία με συλλόγους με φιλανθρωπικό έργο, φροντίζει συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις να διατηρήσει την κοινωνική ευθύνη, έχοντας σαν προτεραιότητα τον συνάνθρωπο.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.