- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα στις 26 Μαϊου με τη Ν.Δ.

Με επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας στο πλαίσιο της δράσης «26 Μαϊου: Συντονισμένα #για_την_νίκη».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος με βαρύτητα στις προγραμματικές θέσεις της Ν.Δ. για την Υγεία, την Παιδεία και την Ασφάλιση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον  Βουλευτή Ηρακλείου και γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, τον Βουλευτή Ιωαννίνων Κων/νο Τασούλα και τον Βουλευτή Κιλκίς Γεώργιο Γεωργαντά.

Συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, Γιώργος Αμυράς, Καλυψώ Γούλα, Νίκος Δούκας, Αλέξανδρος Μαλλιάς, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Αφροδίτη Μπλέτα, Κλεοπάτρα (Κλαίρη) Σαραντάκου-Βογιατζάκου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αυγενάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τέσσερα χρόνια μετά και οι πολίτες είναι έτοιμοι. Στέλνουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα καταδίκης της παρακμής και ταυτόχρονα έγκρισης του προγράμματος της Ν.Δ.

Είμαστε εδώ στην Καρδίτσα για να στείλουμε το μήνυμα μιας ισχυρής Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη. Καλούμε τους πολίτες με την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές να στείλουν μήνυμα νίκης.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε τον Κώστα Αγοραστό και στον Δήμο Καρδίτσας τον Βασίλη Τσιάκο».