- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η κουζίνα έχει μυστικά λειτουργικότητας και design. Στη Maiko τα γνωρίζουν.

maiko1Στην εποχή των τελευταίων 2 δεκαετιών που διανύσαμε, έντονη ήταν και είναι η τάση τα νέα ζευγάρια να αναπαλαιώνουν το σπίτι των γονιών τους. Αποτελεί τόσο ανάγκη ψυχολογική – η διατήρηση του παλιού με τον εμπλουτισμό από στοιχεία της νέας εποχής -, αλλά και οικονομική, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η ανοικοδόμηση γνωρίζει κρίση και οι τράπεζες έχουν παγώσει τις δανειοδοτήσεις της πρώτης κατοικίας. Έτσι, πολλοί στρέφονται στις ανακαινίσεις και ειδικά της κουζίνας καθώς αυξάνεται η ομορφιά του σπιτιού, η άνεση και μας αναζωογονεί τη διάθεση.

maiko2Η εταιρεία Μάικο στη Καρδίτσα, προσφέρει από το 2002 λύσεις για την ανακαίνιση ή την εξαρχής κατασκευή της κουζίνας, με τα μοναδικά σχέδια των ιταλικών οίκων Stosa και Aran. Καλύπτει επίσης ανάγκες παιδικών δωματίων, καθώς και διαθέτει ντουλάπες υπνοδωματίων όπως και πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας.  Έως το 2010 συνεργαζόταν με τις οικοδομικές επιχειρήσεις του κυρίου Παπαζαρκάδα στη Καρδίτσα.

maiko3«Η κουζίνα είναι η ψυχή του σπιτιού», μας λέει ο κύριος Δημήτρης Μαγαλιός, υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος της Μάικο. «Εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες, πόσο μάλλον έπειτα από τη τάση που επικρατεί ως σήμερα, η κουζίνα να διαχωρίζεται από το σαλόνι ή το καθιστικό από ένα πάσο. Η λειτουργικότητα είναι βασικό κριτήριο για την κουζίνα και όχι μόνο η αισθητική, καθώς εκεί μαγειρεύουμε, αποθηκεύουμε τα υλικά και τα εργαλεία μας, τρώμε. Και αυτοί είναι οι παράγοντες που λαμβάνουμε υπ’ όψιν σαν ομάδα, όταν έρχεται η ώρα να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, για σχέδια που καλύπτουν αυτές τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε σπιτιού. Η κουζίνα είναι το σημείο συγκέντρωσης της οικογένειας. Ο βασικότερος χώρος του σπιτιού. Επηρεάζει την όλη εικόνα του».

maiko4Τα βασικά στάδια που ακολουθεί το συνεργείο της Μάικο είναι ότι αρχικά επισκέπτονται το χώρο σας. Παρατηρούν και μελετούν την υπάρχουσα κατάσταση. Έπειτα, σε συζήτηση μαζί σας, κατανοούν τις ανάγκες που θέλετε να καλύψει η νέα σας κουζίνα και επανέρχονται με προτάσεις που ταυτίζονται με το budget που διαθέτετε. Μπορείτε να βρείτε σχέδια κλασσικά και μοντέρνα, σε απίστευτα υλικά και σχέδια. Για αυτούς που διαθέτουν κάποιο υψηλότερο ποσό, οι προτάσεις θα αφορούν στην ιταλική κουζίνα, που δυστυχώς ακόμη στην Ελλάδα δε μπορούμε να τους συναγωνιστούμε τόσο, ιδιαίτερα σε υλικά. Τελικά γίνεται η επιλογή του σχεδίου και τα συνεργεία της εταιρείας φροντίζουν για την αποξήλωση του χώρου, (τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά) και την τοποθέτηση των νέων επίπλων.

maiko5Παρ’ όλη τη κρίση, στη Μάικο γνωρίζουν άνθιση των εργασιών τους. Απόδειξη ότι εγκαινιάστηκε και δεύτερο κατάστημα Μάικο στη Λάρισα, αντιπροσωπεύοντας τον ιταλικό οίκο Aran. Και αυτό επετεύχθη λόγω της άψογης παροχής υπηρεσιών από το τεχνητό τμήμα και η μετά τη πώληση υποστήριξη του πελάτη. Ακόμη, η Μάικο έχει προσαρμοστεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις υπάρχουσες οικονομικές καταστάσεις της αγοράς και φροντίζουν να προσφέρουν πανέμορφα και ποιοτικά σχέδια, σε απόλυτα λογικές τιμές που αντέχει το πορτοφόλι σας.

Μια επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο και η συζήτηση με τους ειδικούς, θα σας πείσει ότι σκοπός της εταιρείας MAIKO CUCINE είναι να προσφέρει κομψότητα ,μοναδικό design, άριστη ποιότητα με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ,έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.