- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σοφάδων για τις εκλογές

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σοφάδων χαιρετίζει τους φίλους, τους οπαδούς,  τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους, που έδωσαν τη μάχη και συστρατεύτηκαν μαζί μας. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο   και  στήριξαν τα Ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης-ενίσχυσαν το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογες.

Από την πρώτη στιγμή επισημάναμε τον ενιαίο χαρακτήρα των εκλογών (Τοπικές-Περιφερειακές-Ευρωεκλόγες). Τρείς κάλπες, μια ψήφος-στο ΚΚΕ!

Από την επόμενη μέρα η δύναμη μας θα κατατεθεί στο Λαό της πόλης και της Υπαίθρου. Στους αγρότες που ξεκληρίζονται, στου εργαζόμενους που ζουν την τρομοκρατία στους χώρους δουλείας με μεροκάματα πείνας, στους ανέργους, στους αυτοαπασχολούμενους, στην νεολαία και τις γυναίκες.

Καλούμε τον λαό να συνεχίσει να παλεύει τα κάλπικα διλήμματα. Να καταδικάσει τα κόμματα που τον έφεραν ως εδώ. Να καταδικάσει την πολιτική της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ. Να τσακίσει τον ναζισμό -φασισμό σε όποια του μορφή.

Να μαυρίσει με την επιλογή του ο λαός και τους εκπροσώπους των παραπάνω στον Δήμο Σοφάδων. Να ανατρέψει τον αρνητικό συσχετισμό “μαυρίζοντας” και τους δύο! Είτε με ΝΔ, είτε με ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, στον Δήμο, θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση η φτώχεια και η εξαθλίωση. Αυτό υπηρετούν, αυτό προσκυνάνε! Την Ευρωπαϊκή Ενωση, το μεγάλο κεφάλαιο.

Μπροστά σε αυτό εξαγοράζουν! Τρομοκρατούν! Εκβιάζουν! είτε τους Ρομά, είτε τους υπόλοιπους ψηφοφόρους. Δεν διστάζουν ακόμα και στα ψηφοδέλτια τους να συνυπάρχουν με φασιστοειδή! Οι μεταγραφές τους δείχνουν την στρατηγική τους σύμπλευση. Την επόμενη μέρα, είτε από το ένα στρατόπεδο, είτε από το άλλο, υπάρχουν  πρόθυμοι, καιροσκόποι και σαλτιμπάγκοι να συγκροτήσουν Δημοτική Αρχή. Να μην τους εμπιστευτεί ο λαός!

Ο λαός των Σοφάδων να μην επιλέξει ανάμεσα στην Σκύλλα και την Χάρυβδη. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους, δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.  Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, είτε βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου, είτε όχι.

Συνεχίζουμε αυτόν τον αγώνα!