- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Παναγία Βασίλισσα σώζει τον ποδοσφαιριστή Στάθη Καραταράκη

Ονομάζομαι Βασιλική Δεσκάτα-Ζαχαριάδη, είμαι από την Λάρισα και θα ήθελα να διηγηθώ πως η Παναγία Βασίλισσα έσωσε τον ποδοσφαιριστή Στάθη Καραταράκη, προκειμένου να στηριχθούν και άλλοι στην πίστη.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Σάββατο μάθαμε για ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ο σύζυγος της ανιψιάς μας (Χαρίκλεια) ο Ευστάθιος Καραταράκης στην Κρήτη με τη μοτοσικλέτα του.   Αυτοκίνητο παρκαρισμένο άνοιξε την πόρτα και καθώς ήταν καθ’ οδόν ο Στάθης με την μοτοσικλέτα, δεν πρόλαβε να σταματήσει, προσκρούει και εκτινάσσετε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου διερχόμενο αυτοκίνητο πέρασε από πάνω του.

Στο άκουσμα του γεγονότος ταραχθήκαμε πάρα πολύ και παρακαλούσαμε την Παναγία να πάνε όλα καλά.  Να σημειωθεί ότι η σύζυγός του Στάθη, Χαρούλα, ήταν επτά μηνών έγκυος και στο άκουσμα της είδησης, παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της αλλά και στην κύηση και κινδύνεψε τόσο η ίδια όσο και το μωρό, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο Νοσοκομείο με τον Στάθη, ο οποίος υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλα χειρουργεία, και διασωληνωμένος στην Μ.Ε.Θ. Ηρακλείου Κρήτης προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Όλοι παγώσαμε στο άκουσμα του γεγονότος και ζητήσαμε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου να δώσουν τα ονόματα των παιδιών για να προσευχηθούν, καθότι ο Στάθης ήταν σε κρίσιμη κατάσταση … οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες λέγοντας ότι είναι κλινικά νεκρός και δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε ερεθίσματα.

Μετά από τρείς ημέρες, την Τετάρτη το πρωί πήραμε τα ευχάριστα νέα ότι η Χαρούλα  και το μωρό διέφυγαν τον κίνδυνο, καθώς και ο Στάθης έδειξε σημάδια βελτίωσης, αφού άρχισε να ανταποκρίνεται σε διάφορα ερεθίσματα.

Ρωτήσαμε να μάθουμε που έδωσαν τα ονόματα για προσευχή για να τους ευχαριστήσουμε και μας είπαν ότι πήραν τηλέφωνο τον π. Νικόλαο στην Παναγία Βασίλισσα στην Καρδίτσα.  Σε όλους μας ήταν άγνωστη, αλλά ψάξαμε και την βρήκαμε και την ευχαριστήσαμε βλέποντας την όμορφη εικόνα, ο Χριστός να στέφει Βασίλισσα την Παναγία Μητέρα Του.

Όλοι μας συγκινηθήκαμε που η Παναγία Βασίλισσα εισάκουσε την προσευχή μας, και έγινε αιτία για ακόμα ένα θαύμα, το οποίο επιβεβαιώθηκε την ίδια ημέρα.  Το μεσημέρι της Τετάρτης, πήγα στο Φαρμακείο του Νικολάου Παραγεωργίου στη Λάρισα, προκειμένου να παραλάβω μία παραγγελία, και έχοντας ζήσει όλο αυτό το θαύμα άρχισα να το διηγούμαι στον Φαρμακοποιό, ο οποίος είναι θρησκευόμενος άνθρωπος, παραχωρώντας μάλιστα την σειρά του ένας νεαρός κύριος, τον οποίον δεν γνώριζα, προκειμένου εξυπηρετηθώ πρώτη.  Αφού περιέγραψα το τροχαίο και πως η Παναγία Βασίλισσα βοήθησε να γλιτώσουν τρείς άνθρωποι, ρώτησα τον Φαρμακοποιό εάν γνωρίζει για την Παναγία Βασίλισσα και που βρίσκεται.  Στο άκουσμα αυτό, ο νεαρός που μου παραχώρησε την σειρά του να εξυπηρετηθώ πρώτη, μου έδωσε μία εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας, λέγοντάς μου, «αυτή είναι η Παναγία Βασίλισσα και πίσω έχει το τηλέφωνο του π. Νικολάου… μην φοβάστε, θα γίνουν καλά τα παιδιά.  Η Παναγία τους ψάχνει για να πάει κοντά τους».  Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό; Να βρίσκετε σε αυτό το Φαρμακείο και να μου δώσει και την σειρά του!  Όλοι μας εκείνη την στιγμή μοιραστήκαμε την έκπληξη και το θαύμα της Παναγίας, κάνοντας τον σταυρό μας που ακόμα και σήμερα γίνονται θαύματα.

Μιλήσαμε με τον π. Νικόλαο ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι παρεκάλεσε την Παναγία για τα παιδιά, και μάλιστα όταν η Χαρούλα βγήκε από το Νοσοκομείο, ζήτησε το τηλέφωνο του π. Νικολάου να τον ευχαριστήσει, διότι ο Στάθης, τις έσφιξε το χέρι, παρότι δεν έχει ξυπνήσει, και στο άκουσμα ότι προσευχήθηκε στην Παναγία Βασίλισσα ένας Ιερέας και ότι θα γίνει καλά, ο Στάθης δάκρυσε, δείχνοντας εμφανώς ότι δεν είναι κλινικά νεκρός.

Επισκεφθήκαμε την Εκκλησία που βρίσκετε η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας για να ευχαριστήσουμε για το θαύμα και παίρνοντας λαδάκι από την Παναγία, στέλνοντας στα παιδιά στην Κρήτη, μαζί με την Εικόνα της και πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Η Χαρούλα στις 24/04/2019 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο Στάθης είναι πλέον στο σπίτι όπου αναρρώνει και σταδιακά θα ξεκινήσει τους ρυθμούς του, μαζί με την οικογένειά του.   Η Χαρά δεν περιγράφεται και έχω πει το συμβάν σε γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι πήγαν να προσκυνήσουν την Παναγία Βασίλισσα.  Μεγάλη η Χάρη Της!

Άπειρα ευχαριστώ στον π. Νικόλαο για το έργο του, την προσφορά του, την συμπαράσταση που έδειξε στα παιδιά και το ειλικρινές ενδιαφέρον, την συμπόνιά του, την πίστη του, την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.

Χίλια ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μας, ευχές για τον ίδιο στον προσωπικό του αγώνα.  Ο Χριστός, η Παναγία και όλοι οι Άγιοι να του Δίνουν φώτιση, πίστη, αγάπη να συνεχίσει το έργο του και στην οικογένειά του υγεία, χαρά, αγάπη. Να είστε όλοι καλά.

Ζήσαμε ένα θαύμα, όπου η πίστη για όσους πιστεύουν ζωήρεψε, και μας στερέωσε περισσότερο και όσοι είχαν τις αμφιβολίες τους, ταρακουνήθηκαν από τις Θεϊκές συμπτώσεις.

Η παναγία Βασίλισσα έγινε η Παναγία μας με τον όμορφο συνδυασμό χρωμάτων, το μωβ-κόκκινο στο μαφόριό Της και ο Χριστός να την στέφει Βασίλισσα.

Πατήρ Νικόλαε, σ’ ευχαριστούμε.