- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Γηροκομείο Καρδίτσας

Χαρά και δώρα μοίρασαν τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα κατά την επίσκεψή τους στο γηροκομείο Καρδίτσας «Ο Άγιος Σεραφείμ». Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Απριλίου μεταφέροντας τις εγκάρδιες ευχές του Ολυμπιακού στην «τρίτη» ηλικία, για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έγινε δεκτή από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεου, πατέρα Γεώργιο Στάμο. Οι νεαρές αθλήτριες με τη συμμετοχή, των γονέων τους, της προπονήτριας κας Ίβανα Ζντράβκοβιτς, της Υπεύθυνης Επικοινωνίας της Σχολής κας Μαρίας Ντηλιά και του Διευθυντή της Σχολής κου Ηλία Σχορετσανίτη, ενημερώθηκαν για τις συνθήκες «φιλοξενίας» των ηλικιωμένων, συνομίλησαν μαζί τους και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηροκομείου.

Τα παιδιά της Σχολής δώρισαν τσουρέκια και φαρμακευτικό  υλικό (προσφορά του φαρμακείου της κυρίας Φανής Πίσσα-Κομποδιετα) στους ηλικιωμένους εισπράττοντας τις θερμές ευχαριστίες τους, τόσο για τα δώρα όσο και για την ευγενική δωρεά του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Ευαγγέλου Μαρινάκη προς το γηροκομείο Καρδίτσας ύψους 1500€.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα κινούμενη στα πλαίσια του πνεύματος της έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης της οικογένειας του Ολυμπιακού προς το συνάνθρωπο, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, χρώματος και πεποιθήσεων.