- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Προάστιο

Με εορταστική διάθεση και χαρούμενη ατμόσφαιρα  έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Προάστιο Καρδίτσας παρουσία πλήθους κόσμου. Η θεατρική ομάδα Δρυάδες εν Πλω και η σχολή της κας Μαρίας Καραπαναγιώτη παρουσίασαν το παραμύθι “Το χαμένο φλουρί ” του Ιωάννη Τρουκη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού καταστήματος και μάγεψαν μικρούς και μεγάλους. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου (Φ.Λ.Ε.Σ.Π) πλαισίωσε την εκδήλωση με τα χορευτικά του τμήματα. Μικροί και μεγάλοι χορευτές χειροκροτήθηκαν θερμά. Η ανιματέρLila-Lola έκανε facepainting, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις στα παιδιά. Προσφέρθηκαν  εδέσματα, ζεστό κρασί και ο ουρανός έλαμψε με πυροτεχνήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πάτερ Βασίλειος Σιαματάς, η Βουλευτής Ν.Δ. Σκόνδρα Ασημίνα, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Νούσιος Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Παλαμά Σακελλαρίου Γιώργος, οι Αντιδήμαρχοι Φούντα Ουρανία, Γούλας Αθανάσιος, Κοντοβάιος Θωμάς, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ Τσίντζας Αθανάσιος και η Δημοτική Σύμβουλος Μαλαματένια Μπουραζάνη.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την  Τοπική Κοινότητα Προαστίου και ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά για τις προετοιμασίες και την άρτια διεξαγωγή της βραδιάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εκπαιδευτικό κα Θεοδοσίου Χριστίνα για την παρουσίαση, τον κο Μάκη Λιάκο για τη βιντεοσκόπηση και τον κοΤσικρίκα Βασίλη για τα φώτα και τον ήχο.