- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς

Με την έλευση του καινούργιου χρόνου και μετά την ψήφιση του ιδιώνυμου περί συλλήψεων όσων αντιστέκονται στα ειρηνοδικεία της χώρας ξεκινούν και οι πλειστηριασμοί δριμύτεροι από κάθε άλλη φορά.

Η Κυβέρνηση με τον φόβο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών που όλο κι αναπτύσσεται, η ΕΕ και η Τρόικα με τη δίψα για ακόμη περισσότερο αίμα του λαού μας κι η αντιπολίτευση στο ίδιο μέτωπο εκ του ασφαλούς, κάνουν ό,τι είναι δυνατό, για να κάμψουν την αντίστασή μας.

Το τελευταίο τους όπλο: οι απειλές για συλλήψεις! Εντάξει, λοιπόν, ας το κάνουν! Εκεί θα είμαστε, στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας!

Και πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς; Ακόμη κι αν φοβόμασταν τις συνέπειες, ακόμη κι αν δεν αποτολμούσαμε ν’ αντισταθούμε, η ανάγκη για δικαιοσύνη, η δίψα για αξιοπρεπή ζωή του κάθε πολίτη, οδηγούν ξανά τα βήματά μας εκεί! Εκεί, στον τόπο που θέλουν να θυσιάσουν στον βωμό των τραπεζών! Το τελευταίο λιμάνι του κάθε ανθρώπου! Το σπίτι του!

Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε, λοιπόν, ούτε αυτή την Τετάρτη 10-1-18, όταν εδώ στην Καρδίτσα ένα ζευγάρι φτωχών ηλικιωμένων απ’ το Αρτεσιανό κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους απ’ τη Συνεταιριστική Καρδίτσας! Πώς θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί στον δρόμο μια μόνη μητέρα με τα ανήλικα παιδιά της, αφού η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας αποφάσισε για άλλη μια φορά να δείξει τα δόντια της και ν’ αρπάξει σε εξευτελιστικές τιμές ό,τι έχει απομείνει σε κάποιους φτωχούς συμπολίτες μας;

Όχι λοιπόν! Δε θα μας τρομοκρατήσουν! Παλεύουμε για το δίκαιο και αυτό είναι η ασπίδα μας στον φόβο.

Αλληλέγγυοι στον κάθε πολίτη που έχει την ανάγκη μας και δεμένοι σαν μια γροθιά, θα τους περιμένουμε!

Όλοι την Τετάρτη 10-1-18, στις 15:30, στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας, για να προασπίσουμε την ανθρωπιά μας.

 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ & ΓΗΣ STOP
Κίνηση Πολιτών Ν. Καρδίτσας
fb.me/PlistiriasmoiStopKarditsas [1]
email: stop.auctions.karditsa@gmail.com [2]