- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κάλεσμα του Δήμου Παλαμά για συλλογή τροφίμων

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας (μακαρόνια, όσπρια, λάδι, κονσέρβες, γάλα σε κουτί, κλπ.),  για τους πληγέντες του Δήμου Παλαμά από τις φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα, να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παλαμά  τις πρωινές ώρες εκτός Σαββατοκύριακου, με τους  υπαλλήλους  κα. Μπλουγουρά Θεοδώρα κα. Κούτρα Έφη και κα Τζιόλια Νεκταρία στο τηλ.: 24444024415.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν για να στείλουν πράγματα και βρίσκονται στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης να επικοινωνήσουν με τα πρακτορεία της μεταφορικής (Γιαννακός),η οποία θα αναλάβει δωρεάν τη μεταφορά τους στον Παλαμάστα τηλέφωνα 2103464011 για ΑΘΗΝΑ και 2310544523 για Θεσσαλονικη. Επισημαίνουμε ότι πάνω στην δωρεά θα πρέπει να αναφέρουν ότι η είναι για τον Δήμο Παλαμά.

Όσοι επίσης θέλουν να βοηθήσουν από τους υπόλοιπους Νομούς, να επικοινωνήσουνμε τα κατά τόπους ΚΤΕΛ, διότι τα ΚΤΕΛ Καρδίτσας θα αναλάβουν δωρεάν τη μεταφορά των πραγμάτων.