- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κάτω τα χέρια από το λαό της Παλαιστίνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας (μέλος της ΕΕΔΥΕ), καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα σχέδια του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ για την προσάρτηση, από 1η Ιούλη, παλαιστινιακών εδαφών στην επικράτεια του Ισραήλ.

Είναι κίνηση ενταγμένη στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – και όχι μόνο – στη Μέση Ανατολή με στόχο την ενίσχυση της θέσης τους έναντι των αντίπαλων ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ, σε συνέχεια αυτών του ΣΥΡΙΖΑ, για τις «πλάτες» στο κράτος-δολοφόνο και τη μη υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης της Βουλής (Δεκέμβρης 2015) για αναγνώριση του ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης.  Δεν αναιρείται από την όποια υποκριτική δήλωση «συμπάθειας» στο λαό της Παλαιστίνης.

Η ΕΕΔΥΕ σταθερά στο πλευρό του μαχόμενου ηρωικού λαού της Παλαιστίνης σημαίνει συναγερμό ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια που επιχειρούν να βάλουν ταφόπλακα στη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία να καταδικάσουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που ρίχνουν «λάδι σε φωτιά που ήδη καίει» στην περιοχή.