- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Καλοκαίρι στην πόλη για τους μικρούς Παλαμιώτες

Ο Δήμος Παλαμά, έχοντας το παιδί στο επίκεντρο όλες τις εποχές του χρόνου φροντίζει, για τη δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση των μικρών Παλαμιωτών και εντός των τειχών της μικρής μας πόλης.

Στο νέο διδακτήριο του 1ου Δημοτικού σχολείου Παλαμά ο Δήμος προσφέρει μια ενδιαφέρουσα διέξοδο με πολύ παιχνίδι, καλλιτεχνικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες για να αναπτυχθείη ομαδικότητα, η κοινωνικοποίηση, η αλληλεγγύη και η φιλία, δίνοντας παράλληλαμια σημαντική διέξοδο και στους γονείς.

Η συμμετοχή στις δράσεις του Ανοιχτού Σχολείου του Δήμου Παλαμά είναι εντελώς δωρεάν και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών (Δημοτικού Σχολείου) που θα έχουν τη δυνατότητα από την Δευτέρα 20-07-2020έως την Παρασκευή 18-09-2020 να λάβουν μέρος σεπροσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες.

Οι εγγραφές ξεκινούν από την Παρασκευή 17/07 και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν την συμμετοχή των παιδιών τους στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παλαμά (Γρ. Γουλιανού & Μαυρομιχάλη – Μουσών Μέλαθρον) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid 19.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2444024415με τις υπεύθυνες του Κέντρου Κοινότητας Παλαμά

κα.Κούτρα Έφη &κα.Τζιόλια Νεκταρία