- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ολοκληρώνονται το βράδυ της Παρασκευής οι εκδηλώσεις

  Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου οι εκδηλώσεις του 42ου Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια» που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, τη Νομαρχιακή  Αυτοδιοίκηση, το Δήμο Καρδίτσας – ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει επί σκηνής όλα μαζί τα ξένα χορευτικά συγκροτήματα, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις στους άλλους Δήμους του Νομού ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της αποψινής τελευταίας βραδιάς των φετινών Καραϊσκακείων έχει ως εξής :

Κεντρική πλατεία Καρδίτσας – Ώρα 9.30μμ

Χορηγοί

Το Φεστιβάλ δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία και υποστήριξη του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας Μουζακίου, του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καρδίτσας, του  ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας, αλλά και των επιχειρήσεων :  Mouzaki Pallas – Ξενοδοχείο, ΄΄Μητρόπολις΄΄ – Ξενοδοχείο, Εστιατόριο ΄΄Ελληνικό΄΄, Αρτοποιεία ΄΄Διαλεχτό΄ που τη βραδιά της έναρξης θα προσφέρουν σε όλο τον κόσμο παραδοσιακά εδέσματα, Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ, Εταιρεία Εκτυπωτική,  Βιοτεχνία Ξύλου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΚΗΣ, Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, Ζαχαροπλαστεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Ζασχαροπλαστεία ΄΄ΜΗΝΙΑΣ΄΄, Πυροτεχνήματα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ Καταστήματα Φρεσκοκαταψυγμένων Θαλασσινών «ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ».